MILICA PRISTALA NA SNIMANJE POROĐAJA U ELITI 8: Isplivali detalji najnovije rijaliti sezone, ovo još nije viđeno pred KAMERAMA!

Autor:

Zadruga

15.05.2024

22:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Đedović obelodanio šok detalje!

MILICA PRISTALA NA SNIMANJE POROĐAJA U ELITI 8: Isplivali detalji najnovije rijaliti sezone, ovo još nije viđeno pred KAMERAMA!

Foto: TV Pink/printscreen

Već se spekuliše o potencijalnim učesnicima nove sezone rijalitija "Elita". Tokom razgovora između Lepog Miće i Marka Đedovića, pomenuti su budući roditelji, Milica Veličković i Bora Terzić Terza, koji bi mogli da uđu u "Elitu" zajedno sa svojom bebom. Njihova moguća uloga u rijalitiju izazvala je različite reakcije i diskusije među trenutnim ukućanima.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official, printscreen/RTVPink

Marko Đedović i Lepi Mića

Marko Đedović je izneo planove o učešću Milice Veličković u novoj sezoni "Elite". On je otkrio da je predložio Milici ideju da uživo snime njen porođaj u bolnici, uz potpisani sporazum za snimanje.

- Možda ih dete i spasi, ko zna. Možda ih spasi trojki i ostalih trica i budalaština. Možda im je to znak Božiji - kazao je Marko. 

- I ja isto to mislim  - rekao je Mića. 

- Rekao sam ja juče Milici sve. Ona kuka, plače, ne zna kako će i šta će. Ja joj rekoh da se ne sekira ništa, idemo sledeće sezone uživo porođaj, bolnica. Potpišeš sporazum za snimanje. Ona mi kuka da joj ne snimaju ono dole, ja joj rekoh da neće to pobogu, nego da će da snimaju kao ono što muškarci snimaju u sali - nadovezao se Đedović. 

 

 

- Dobro si joj rekao - odgovorio mu je Pržulj. 

- I lepo je ovde, tu joj je dete, živi bolje nego što bi napolju. Kad izađete dete će već imati šest meseci, lepo zaradite i babe već mogu da uskaču . Rekao sam joj da ću predložiti ovu ideju - rekao je Marko. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading