ŠOK DOKAZ KOJI STANISLAVA BACA U NAJDUBLJI KANAL: Zbog ovoga će mu Maja Marinković UNIŠITITI život! (FOTO)

Autor:

Zadruga

18.05.2024

17:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na društvenim mrežama isplivala slika koja menja sve!

ŠOK DOKAZ KOJI STANISLAVA BACA U NAJDUBLJI KANAL: Zbog ovoga će mu Maja Marinković UNIŠITITI život! (FOTO)

Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official, Instagram.com

Jedna od glavnih tema koja intrigira javnost je turbulentni odnos između Maje Marinković i Stanislava Krofaka u Beloj kući. Ovaj odnos je postao predmet brojnih medijskih izveštaja i komentara, a ono što je posebno zanimljivo jeste da se Stanislavu pre nekoliko godina očigledno dopadala Majina ljuta rivalka Aleksandra Nikolić.

Republika

Foto: instagram.com

Stanislav lajkovao sliku Aleksandri Nikolić

Analiza Stanislavovih aktivnosti na društvenim mrežama izazvala je pažnju javnosti. Otkriveno je da je Stanislav pratio i lajkovao objave Aleksandre Nikolić tokom ranijih godina. Ova činjenica sigurno bi izazvala burnu reakciju kod fanova Maje Marinković, s obzirom na njihov loš odnos, koji tredaje godinama, pogotovo otkako je uplovila u ozbiljnu vezu sa Filipom Carem, a i nedavno mu rodila ćerku Leonu. 

Republika

Foto: ATAImages

Maja Marinković i Aleksandra Nikolić

Inače, Marinkovićeva danima unazad, stiče se utisak među učesnicima, strepi od čestitke svog oca Takija, te je on jednom prilikom za domaći medij progovorio o tome.

- Neminovno je da se Maja njemu dopala, on je gledao godinama i on i Miona, oni su njeni fanovi. Kada je on ušao, pokušao je da povrati, ali je video da od tog posla nema ništa, pa se zaljubio u Maju. Videćete, od srede (Majin rođendan) više ništa neće biti isto. Pa, ne bih mnogo da otkrivam, Maja se malo ugasila, premorena je...Mislim da ću da je probudim sa mojom čestitkom, mnogima neće biti dobro...Trebala je da ostane takva do kraja, ali je ljubav slepa. Od srede više ništa neće biti isto - rekao je Marinković za Pink.rs.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ana

18.05.2024 19:04

I opet Maja! Izgleda da je to nekima nepresušna inspiracija za pisanje, nagađanje, snimanje, ogovaranje a nekima i zavist, kažu. I opet nekskav šok, najdublji kanal, upropašten život !? Zašto? Zbog lajkovanja slike Aleks Nikolić i (sviđa mi se ) i lajkovanja još naa stotine žena, sportista, egzotičnih destinacija i ostavljenog "sviđa mi se ". Ja sam jednom lajkovala snimke Đedovića (Ibica ), Tanasijevićeve snimke iz Rovinja, Đokovićeve snimke i svaki put sam izjavila da mi se sviđa. Ako mi muž to "isčita", da li to značida ja odoh u kanal?