ANELI OVOM MUŠKARCU UPUTILA JAVNO IZVINJENJE: Priznala da se ogrešila o njega, Janjuš joj to NEĆE OPROSTITI (FOTO)

Autor:

Zadruga

18.05.2024

18:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ahmićevu stiglo gorko kajanje zbog svih svađa, pa ga zamolila da joj oprosti svaku ružnu reč koju je izgovorila u afektu.

ANELI OVOM MUŠKARCU UPUTILA JAVNO IZVINJENJE: Priznala da se ogrešila o njega, Janjuš joj to NEĆE OPROSTITI (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Učesnici "Elite" biraju tri najvelikodušnije osobe, a tokom ankete koja je sprovedena između njih, kada je Aneli Ahmić dobila reč, ona je iskoristila priliku i da uputi izvinjenje Lepom Mići.

- Prva osoba je Slađa, druga osoba je Lepi Mića, želela bih da mu se izvinim, nisam ispala fer prema njemu, za sve je uvek bio u pravu. Na trećem mestu je Miona, naravno - rekla je Aneli koje tri osobe ona bira, osvrćući se na svađe sa Lepim Mićom zbog kojih se pokajala. 

Bivši košarkaš Marko Janjušević Janjuš joj ovaj nagli preokret neće oprstiti s obzirom na to da ju je on uvek branio kad bi je taj isti Mića napadao. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Janjuš će izgoreti što se Aneli izvinjava Lepom Mići

Aneli, međuitm, nije jedina koja je iznenadila svojim izborom velikodušnih osoba. 

Jovana Tomić Matora takođe je zabola nož u leđa Nenadu Aleksiću Ša, kada je umesto njega, njegovog ljutog suparnika Stanislava Krofaka nazvala velikodušnim.

Nisam očekivala od Mione da će biti tako dobra i velikodušna prema meni. Nisam očekivala da će Janjuš da mi priđe i priča sa mnom kad mi je teško, nisam očekivala ni od Stanislava da će ovoliko da mi se posveti - rekla je Matora.

Zatim je dobila reč Stanojlovićeva.

- Na prvom mestu naravno moj dečko, bori se ovde sa ovim ljudima već pet meseci za naš odnos. Na drugom mestu Slađa, koja je bila uz mene od početka i na trećem mestu Lepi Mića - zaključila je Anita.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading