ASMIN OCRNIO CELU PORODICU, A NJOJ JANJUŠ KRIV ZA SVE: Oglasila se Anelina sestra i stala na NJEGOVU stranu!

Autor:

Zadruga

11.05.2024

10:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sita Ahmić složila se sa Lepim Mićom da je Aneli razočarala sve svojim ponašanjem otkako se pomirila sa Markom Janjuševićem.

ASMIN OCRNIO CELU PORODICU, A NJOJ JANJUŠ KRIV ZA SVE: Oglasila se Anelina sestra i stala na NJEGOVU stranu!

Foto: youtube.com/TV1

Dok je Asmin Durždić imao priliku na Pinku da iznese svoju stranu priče o odnosu sa Aneli Ahmić i osuo drvlje i kamenje po njoj i njenoj porodici, Anelina sestra Sita Ahmić bavila se njenom sadašnjom vezom.

Republika

Foto: tiktok.com/printscreen

Sita Ahmić ne podržava Anelinu vezu s Janjušem

Naime, ona se oglasila nakon što je Lepi Mića otkrio da ga je Aneli razočarala svojim ponašanjem otkako se pomirila sa Janjušem, te stala na pevačevu stranu i složila se sa njim da Aneli zbog Janjuša ne mari ni za koga. Ona je dala svoj sud o sestrinoj vezi, te ponovo naglasila da nikako ne može da je podrži.

- Slažem se sa Mićom. Nije ispala korektna prema njemu. Janjuš se sa njom pomirio da bi je sklonio od svih ljudi koji joj žele dobro. Ona je polupane glave i nije uopšte svesna šta se događa. Trebalo bi Mića u jednu ruku da je razume, jer Janjuš manipuliše sa njom na sve načine. On se sa njom pomirio verovatno da ne bi imala nikoga i da kad se opet posvađaju, ona bude sama kao pas. Koliko god se ja trudila da to podržim, ja ne mogu zbog njegovog ponašanja - rekla je Sita za Pink.rs.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Aneli Ahmić u problemu i sa bivšim i sa sadašnjim

S druge strane, bivši zet Asmin je tokom svog gostovanja na Pinku pričao o upoznavanju sa Aneli, kao i o odnosima sa njenom porodicom. On je između ostalog tvrdio da su Ahmićevu sestra i majka pokrale i uzele određenu količinu novca.

Foto: printscreen/RED TV

Jasna Ahmić zgranuta Asminovim izlaganjem

Ove Durdžićeve navode, vidno besna, prokomentarisala je Anelina majka Jasna.

- Za ovog monstruma nešto da komentarišem?! Ovo su izmišljotine, ove laži već mesecima iznosi...Malo pre slušam, želudac mi se okrenuo. Šta će njegove pare u mojoj kući?! Mi svi imamo svoje pare, da nam trebaju Aneline pare, pitali bismo je. Što bi dete držalo pare u mojoj kući?! To je monstrum, samo da nas ocrni. Kad je on video u životu 40.000 evra?! Jedino kada bi prevario - rekla je Anelina majka za Pink.rs.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading