DISKVALIFIKACIJA ZA JANJUŠA: Prekršio najstrože PRAVILO Velikog šefa, neviđena DRAMA u Eliti (VIDEO)

Autor:

Zadruga

22.05.2024

14:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Govor mržnje je kršenje jednog od glavnih pravila Velikog šefa!

DISKVALIFIKACIJA ZA JANJUŠA: Prekršio najstrože PRAVILO Velikog šefa, neviđena DRAMA u Eliti (VIDEO)

Foto: TV Pink/printscreen

Tokom sinoćnje održane žurke u rijalitiju "Elita", aktuelni učesnik Marko Janjušević Janjuš doživeo je pomračenje uma. Naime, u kazinu se u jednom trenutku zapevala pesma "Čaršija" koju izvodi bosanskohercegovački pevač Aldin Kurić, poznatiji kao Al Dino, a bivši košarkaš reagovao je krajnje neprimerno, iznevši niz uvreda i psovki upućenih ka poznatom kantautoru i narodu iz Bosne i Hercegovine.

Naime, u vidno alkoholisanom stanju, Janjuš izgovario teške reči, bez pardona vređajući na nacionalnoj osnovi, što je izazvalo veliku osudu i bes javnosti.

Beži, nosi se u pi*ku materinu i ti i Bosna... Je*em ti Bosnu! Mrš u pi*ku materinu! Čuj, u Bosnu - ponavljao je Janjušević, dok ga je Milena Kačavedna, koja je takođe poznata po nacionalističkim ispadima, samo posmatrala.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @samo_realno6_

 

Njegove psovke su naišle na osudu korisnika društvenih mreža, koji su odmah tražili hitnu diskvalifikaciju Janjuševića. Komentari ispod snimka koji je obišao internet su jasno izražavali osudu ovakvog ponašanja, tražeći urgentnu reakciju produkcije.

"Ološ bio i ostao", "Moli se produkcija da izbaci ovog ološa", "Kakav klošar", "Čekamo njegovu kaznu", "Hitna diskvalifikacija za Janjuša", bili su samo neki od komentara ispod snimka koji je postao viralan na društvenim mrežama.

S obzirom na to da je vređanje na nacionalnoj osnovi kršenje jednog od glavnih pravila Velikog šefa, očekuje se da će bivši košarkaš snositi posledice i dobiti kaznu koja mu sleduje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (8)

Loading
Sramota

22.05.2024 15:11

Sramno ponašanje i za ovo nems opravdanja. Prekršiobje sva pravila u Eliti više puta ali on i Miljana ne obaziru sena Ugovorebi pravila. Jutros leže u Rehabu a ne u izolaciji, on se kao srami i muka mu, suze teku i traži sažaljenje. Kakav folirant, kaže da nije pio 5 meseci alkohol a pioni na prošloj žurci i kockao. Jutros mi Janjuš izgleda kao olinjali mačor a Aneli ga cmačeni skakuće oko njega i izgleda mi kao ofucana franvuska sobarica iz nekih filmova . Ona se čaak ni ne srami, sretna je što je sa njim. Da li su njih dvoje normalni inda li se ikad sete šta će reći njihova deca.

Odgovori 10 4
Ulcinjanka

22.05.2024 16:13

Znači, po vama, u Bosni žive samo muslimani? Hvala Vam.

Ulcinjanka

22.05.2024 16:13

Znači, po vama, u Bosni žive samo muslimani? Hvala Vam.

Od kud ti to

22.05.2024 17:12

@Ulcinjanka - Ovaj pacov je vredjo sve one koji zive u Bosni koji su iz Bosne i Bosnu kao zemlju