ANELI I JANJUŠ SAZNALI DA JE ASMIN U ŠIMANOVCIMA: Nastao haos u "Eliti", rijaliti par u OZBILJNOM PROBLEMU!

Autor:

Zadruga

11.05.2024

09:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši košarkaš priznao da se oseća nesrećno jer strahuje od toga da Aneli nije prebolela Durdžića, pa odlučio da stavi tačku na njihov odnos.

ANELI I JANJUŠ SAZNALI DA JE ASMIN U ŠIMANOVCIMA: Nastao haos u "Eliti", rijaliti par u OZBILJNOM PROBLEMU!

Foto: TV Pink/printscreen

Iako su se verili pred kamerama pre samo nekoliko dana Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš su ponovo pred raskidom i to zbog njenog bivšeg partnera Asmina Durdžića.

Naime, Janjuš sve više strepi da Aneli nije prebolela oca svog deteta, te je spreman da zbog toga zauvek okonča vezu sa njom. On je u emisiji "Pitanja novinara" priznao da se oseća nesrećno u ljubavi i da to što voli Ahmićku nije dovoljno da bi nastavili dalje. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Marko Janjušević Janjuš pratio Aneline reakcije kad su saznali da je Asmin bio u studiju

Ceo haos je nastao nakon Asminovog gostovanja na Pinku, za koje su učesnici "Elite" saznali kada je krenulo uključenje u Belu kuću, dok je on napuštao studio. To je momentalno izazvalo pometnju u rijalitiju, ali se najviše odrazilo na Aneli i Janjuša.

- Rekao si da je ovo zadnji voz za vezu sa Aneli. Kakva je situacija u vozu - pitao je novinar Darko Tanasijević Janjuša.

- Ne znam. Osećam se nesrećno. Kako u životu, tako i u ljubavi. Ne znam da li može da se pronađe to što nedostaje u odnosu sa Aneli - odgovorio je Januš.

- Šta je to - nastavio je sa pitanjima Darko.

- Nemam poverenja. Videli smo ko je gostovao kod vas u studiju maločas, to je izazvalo njenu promenu raspoloženja. Ona ima neke hladne reakcije prema meni, koje meni jako smetaju. Mi smo u problemu zbog njenog bivšeg muža. Video sam sam to po nekim situacijama - kazao je Janjuš.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić promenila raspoloženje

- On sad priča nešto za Asmina, a on ima problem ne znam s čim. Meni se Asmin us*ao u život, dok Janjuš spava napolju svaki peti dan kod žene, pa ja ništa za to nisam rekla - odbrusila je Aneli.

- Darko, ovde je kraj, definitivno. Nemam poverenje neko u nju - istakao je Janjuš.

- Verili ste se pre pet dana, kako sad ovo - upitao je Darko.

- Verio sam je jer je volim, što ne znači da treba da nastavljamo odnos, ako se dešavaju neke stvari koje nisu dobre - rekao je Janjuš.

- On u mene nikad nema poverenja, samo u krevetu. Kako to u krevetu samo ima poverenje - upitala je Aneli.

Aneli na mnoge stvari nema odgovor, to je prosto tako - kazao je Janjuš.

- Meni je uvek teško, kada je tebi loše - zaključila je Aneli.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading