TEODORINA MAJKA SAZNALA ZA BEBICINE DUGOVE: Uništila mogućeg zeta, posle ovoga PUCA SVE!

Autor:

Zadruga

22.05.2024

16:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavica Delić otkrila nove detalje o Nenadu Macanoviću Bebici!

TEODORINA MAJKA SAZNALA ZA BEBICINE DUGOVE: Uništila mogućeg zeta, posle ovoga PUCA SVE!

Foto: TV Pink/printscreen

Takmičar "Elite" Nenad Macanović Bebica sinoć se ponovo sukobio sa svojom partnerkom Teodorom Delić i to zbog ljubomore koju oseća prema Nemanji Gačiću. Slavica Delić, Teodorina majka, koja je ranije podržavala njihov odnos, sada je potpuno promenila mišljenje.

Naime, kako je istakla, ona je saznala za njegove dugove i sada bi podržala njihov raskid.

- Teodori smeta to što je opet krenuo sa njegovom patološkom ljubomorom kako je gledala u ogledalo Gačića. Posle toga kad su otišli na žurku on je uplatio svotu novca za kockanje. Ona nije znala šta da radi i dok je pored njega ona niti može da se opusti da zaigra malo, ja nju nisam videla nikada takvu - započela je Slavica, pa nastavila:

Republika

Foto: pink.rs

Teodora i Bebica

- Ona mora da sedi pored njega za aparatima jer on kada bi je video da igra sa nekim opet bi počeo sa ljubomornim scenama. Meni izgleda da on voli da kocka i da je sve istina što se pričalo da je dužan i Bogu i narodu. Kontaktirala sam sa njegovom adminkom Selmom i ona mi je isto to potvrdila. Nekako se plašim za Teodoru, ona je najavila da će raskinuti sa njim ako se ispostavi da je lagao za sve i ja ću je podržati u tome - dodala je Delićka za "Pink.rs".

Inače, njihovu vezu je u emisiji "Pitam za druga" ocrnila i Slađa Lazić Bošković.

- O Teodori i Bebici sam rekla sve. Ta njihova veza je meni smehotres, to nema žara, ljubavi, ona njega hoće da gađa. Ja ne znam šta ona radi, ja mislim da je to zbog opstanka u rijalitiju, a samim tim se i vezala za njega, a meni je govorila da joj se on gadi. Ja sam rekla da je nju bivši dečko uveo u taj biznis sa kripto valutama. Moguće da sam ja bila nedorečena - rekla je Slađa na RED televiziji, pa dodala:

- Ona o meni nema šta da kaže što se već ne zna. Niti ona ima da kaže ništa za mene, niti ja za nju. Čula sam da je varala Mastora, a ako je lagala mene, lažem i ja narod. Ja nju i dalje voli, ali ne mogu da pređem preko stvari koje mi je rekla. Iskreno mi se više nećemo družiti - poručila je bivša učesnica rijalitija "Elita".

Republika

Foto: printscreen/RED TV

Slađa Lazić Bošković

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading