ČOVEČE, OVO TI GLEDA ŽENA I PLAČE: Učesnica Elite se UVIJALA oženjenom cimeru, hvata se za GRUDI i provocira (FOTO)

Autor:

Zadruga

22.05.2024

12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi gledaju i ne veruju šta se dešava!

ČOVEČE, OVO TI GLEDA ŽENA I PLAČE: Učesnica Elite se UVIJALA oženjenom cimeru, hvata se za GRUDI i provocira (FOTO)

Foto: printscreen/RTV Pink

Tokom prethodne večeri na imanju u Šimanovcima je, kao i svakog utorka, održana još jedna žurka, a ako je suditi po turbulentnim dešavanjima, ni ova nije prošla neopaženo. Naime, pored svih drugih zamršenih odnosa u rijalitiju "Elita", poslednjih nedelja se razvija još jedan. Iako je oženjen i supruga ga sa detetom čeka kod kuće, učesnik Nikola Lakić se po komentarima takmičara, previše opustio i ne odvaja se od cimerke Lejdi Di. Tako je bilo i sinoć, kada je kamera uhvatila neobičan ili čak krajnje očekivani detalj.

Naime, pred sam kraj žurke, ne želeći da odu u krevet kao većina učesnika, među poslednjima u kazinu ostali su upravo Lakić i Lejdi. Kako se moglo videti, zanosna pravuša je na sve načine pokušavala da privuče pažnju oženjenog cimera, koji se na jedvite jade trudio da je ne pogleda.

Lejdi Di je, inače, bila oskudno obučena, te je pantalone sa leopard printom uparila sa kratkim topom u crnoj boji. Ipak, ona se tu nije zaustavila, te je pored garderobe spremila i provokativne pokrete, a u jednom momentu je čak dodirivala i svoje grudi dok je zavodljivo igrala u ritmu muzike.

"Da li je ova konjina normalna, šta sebi dopušta", "Nije ni ova Lejdi naivna, vidi je kako igra", "Lakić mi je totalno pao u očima, mislio sam da je normalan", "Čoveče, gleda te žena kod kuće i plače, osvesti se", "Obukla se kao prava ona, da ne lajem, hoće da rasturi brak", samo su neki od komentara ispod snimka njihovog plesa.

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Nikola Lakić i Lejdi Di igraju na žurci Elita Zadruga 7

Podsećanja radi, supruga Nikole Lakića, Coka, nedavno se oglasila i iznela svoje mišljenje o druženju svog muža i Lejdi Di.

Trudim se da ne pričam mnogo, da ne bih trčala pred rudu. Ja sam rekla da mi se ne dopada to prijateljstvo, da li sam pogrešila ili nisam videću kada on izađe. Meni se njegovi postupci i izjave ne dopadaju, da li je on hteo da privuče pažnju zbog rijalitija. Nije mi delovalo obostrano prijateljstvo sa Lejdi. Nije to ugrozilo naš odnos. On i ja imamo dete, ja ću uvek biti tu za njega - istakla je Lakićeva žena.

Republika

Foto: instagram.com/coka_tasic

Coka Lakić, supruga Nikole Lakića

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading