MILJANA IPAK ZAVRŠILA U KREVETU SA ZOLOM: Jedva dočekala da ZASKOČI bivšeg ispod pokrivača! (FOTO)

Autor:

Zadruga

18.05.2024

13:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ipak se zagrlili i polegali zajedno!

MILJANA IPAK ZAVRŠILA U KREVETU SA ZOLOM: Jedva dočekala da ZASKOČI bivšeg ispod pokrivača! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nakon sinoćnje situacije u kojoj je Miljana Kulić ubedila Lazara Čolića Zolu da ipak spavaju zajedno u njenom krevetu, javnost je ostala zapitana o prirodi njihovog odnosa. Iako je prvobitno izgledalo da će Zola pronaći drugi krevet za noć, njih dvoje su na kraju odlučili da provedu noć zajedno.

Pre nego što su legli, Miljana i Zola su razgovarali, a zatim su se zagrili i zaspali. Njihova odluka da provedu noć zajedno izazvala je različite reakcije i postala predmet interesovanja javnosti.

Podsećanja radi, nakon sinoćnjeg ulaska Lazara Čolića Zole u rijaliti "Elita", svi su bili u iščekivanju da vide kako će njegova bivša devojka, Miljana Kulić, reagovati na ovaj neočekivani povratak. Konačno, Zola i Miljana su imali priliku da obave razgovor, daleko od radoznalih pogleda ostalih učesnika, u vešernici, a kasnije i na tremu ispred izolacije.

Tokom njihovog razgovora, posebnu pažnju privukao je deo u kojem su razgovarali o Miljaninom krevetu, u koji Čolić nije želeo da dođe. Zola je istakao da mu se ne spava tamo, dok je Miljana pokušavala da ga ubedi da nema gde drugde.

Neću kod tebe - rekao je Zola.

Pa, nije da neću kod tebe, nemam problem sa tim, ali mi se ne spava tamo - rekao je Zola.

- Imaš krevet pored Poršeline - rekla je Miljana.

Ma, neću, ne interesuje me nijedna devojka, mogu s tobom da popričam drugarski - rekao je Zola.

Što nećeš kod mene ne razumem - rekla je Miljana.

Pa, ne sviđa mi se tamo - rekao je Zola.

Pa, nemaš gde drugde - rekla je Miljana.

Nisam ti verovao prošle godine neke stvari kada si pričala za Marinkovića, nisam mogao da poverujem - rekao je Zola.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Pero Postar

18.05.2024 14:14

Stara ljubav zaborava nema....

Milivoje

19.05.2024 23:48

Z2- Miljana i Zola u vezi: Miljana trudna; Miljana abortirala; Z3 Miljana pretukla Zolu; Miljana trudna; Miljana opet abortirala; Z4 Miljana bije Zolu unistava mu stvari; Miljana trudna Miljana abortirala; Z5 Miljana otvorila Zoli glavu stiklom; Miljana trudna Miljana abortirala; Z6 Miljana ima odnos sa Zolom u 10 ujutru pa sa Bebicom u 11.30;pa opet sa bebicom pa sa zolom; Miljana trudna ne zna ko je otac Miljana abortirala Z7 elita Miljana Zoli unistava stvari Zola i Miljana ponovo jašu Zola pobegao iz zadruge Zola se vratio,Miljana ponovo trudna Hahahahahaha. Slepci