PINK OTKRIO KOLIKO NOVIH UČESNIKA VEČERAS ULAZI U ELITU: Šok nad šokovima, u programu saopšteno jedno IME!

Autor:

Zadruga

17.05.2024

14:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Produkcija je odlučila da večeras učesnike Elite iznenadi vanrednim ubacivanjem.

PINK OTKRIO KOLIKO NOVIH UČESNIKA VEČERAS ULAZI U ELITU: Šok nad šokovima, u programu saopšteno jedno IME!

Foto: shutterstock

Veliki šef pripremio je za večeras veliko iznenađnje za gledaoce, kao i učesnike rijalitija ''Elita''. Naime, večeras se pored ''Pitanja novinara'' u najgledanijem rijalitiju na našim prostorima održava i ''Vanredno ubacivanje''.

Bela kuća od večeras postaje bogatija za jednog člana, a nema sumnje da će to biti ogromno iznenađenje za sve, kao i da u rijalitiju više ništa neće biti isto.

Podsetimo, Miljana Kulić doživela je nervni slom sinoć, kada je u kući čula informaciju da se njen bivši izabranik, diskvalifikovani Lazar Čolić Zola, vraća u Elitu, pa su mnogi pretpostavili da je upravo on taj, koji će se večeras naći u studiju, a kasnije i u Beloj kući.

Republika

Foto: Republika.rs, youtube.com/Zadruga Official, Shutterstock

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola

 

Kulićeva je vikala na sav glas i lupala stakla, a potom se smirila, pa nastavila svoje učešće, kao da se ništa nije dogodilo.

Podsetimo, tokom sinoćne emisije "Gledanje snimaka", Miljana Kulić se javila za reč, ne bi li prokomentarisala odnos Maje Marinković i Stanislava Krofaka, pa je istakla da više ne prepoznaje Marinkovićevu, jer ju je Krofak uzeo pod svoje.

Dok je Miljana komentarisala aktuelne teme u rijalitiju, izlanula se, pa otkrila da za nedelju dana napušta Elitu, jer ide na operaciju, kako je i sama objasnila:

- Ja idem za nedelju dana na operaciju glasnih žica, odnosno, da mi se skrati tu nešto... Znaš kakav problem imam - otkrila je Miljana Kulić prilikom izlaganja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading