TOTALNI MUK U ELITI: Anđelo obelodanio detalje iz Anitinog PRIVATNOG života za koje niko do sad NIJE ZNAO!

Autor:

Zadruga

18.05.2024

20:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ranković iznenadio sve!

TOTALNI MUK U ELITI: Anđelo obelodanio detalje iz Anitinog PRIVATNOG života za koje niko do sad NIJE ZNAO!

Foto: youtube.com/pink.rs

Učesnici rijalitija "Elita" su se našli u centru pažnje tokom ankete u kojoj su birali tri najvelikodušnije osobe među sobom. Anđelo Ranković je izneo svoje mišljenje o velikodušnosti učesnika, posebno je istakao Anitu Stanojlović kao prvu na listi, a zatim Lepog Miću i Marka Đedovića kao osobe koje su pokazale veliku humanost.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Anđelo Ranković

- Kompleksi su neizlečivi, pokazaću vam gde se nalai taj grafit. Ja ću reći za neke ljude za koje sam video da su prema prijatljima darežljivi, a onda ću osobe koje su neprikosnovene. Terza, Pablo, Gačić i Ša koji su uvek spremni da su se našli uvek svima. Neprikosnovena lista, na prvom mestu naravno svoju devojku Anitu, obzriom da znam mnoge stvari iz njenog privatnog života, drugo mesto Lepi Mića, da nije velikodušan, mnogi ne bi ušli u ovu kuću, pošto nisu poznati, a misle da jesu. Naravno Marko Đedović, neko ko je ovde pretrpeo sve i svašta zbog mnogih,a nalazi se svakome uvek. Osoba koja je napolju veliki humanitarac, nije mala duša zbog toga što nekima rastura mozgove, nego zato što su mnogi lagali, petljali, muljali, a onda pokušavali da se izvlače, nego je samo inteligentniji od svih - rekao je Anđelo.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Anđelo Ranković i Anita Stanojlović

Inače, Anđelo i Anita poslednji dana ponovo žestoko ratuju sa Jovanom Tomić Matorom, a u svađama iznose brojne tajne jedni o drugima, za koje javnost do sad nije znala. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Jules

18.05.2024 21:45

Love misleading titles... He didn't reveal nothing about her private life.

Nadica

19.05.2024 06:48

Dolazim do zaključka da je Đedović ipak zaljubljen u Anđela, a i ovaj, čini mi se, radi i na struju i na baterije!!

Milan

19.05.2024 17:57

Taj Đedović je deo produkcije i nije "pravi" igrač. Tu je da pkreće ili smiruje delikatne situacije zarad zanimljivosti. On sam je jedna bezlična i beskičmena "forma".