SAZNAJEMO! KOSTA KECMANOVIĆ PAO U DEPRESIJU! Nakon godišnjice masakra se nadao SAMO JEDNOM, pa se razočarao - danima NE PROGOVARA!

Autor:

Hronika

13.05.2024

12:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na dan godišnjice stravične tragedije koja se dogodila u Beogradu, Kosta se ponašao potpuno normalno, međutim, posle nekoliko dana se promenio, kaže izvor

SAZNAJEMO! KOSTA KECMANOVIĆ PAO U DEPRESIJU! Nakon godišnjice masakra se nadao SAMO JEDNOM, pa se razočarao - danima NE PROGOVARA!

Foto: Republika

U ovoj Klinici je smešten Kosta Kecmanović

Dečak-ubica iz Osnovne škole "Vladislav Ribnikar", Kosta Kecmanović (14), koji je 3. maja prošle godine sa samo 13 godina ubio devetoro đaka i čuvara ove ustanove i dalje se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

Nakon godišnjice masakra koja je navršena u trećeg maja, Kosta se potpuno povukao u sebe i postao depresivan.

- Mesecima pre masakra dečak je kovao plan i smišljao način na koji će da izvrši zločin, međutim, na jednu stvar nije računao, a to je da će život provesti zarobljen. Naime, on je očekivao da neće snositi nikakve posledice i da će se nakon zločina normalno kretati ulicama - objašnjava nezvanično izvor upoznat sa slučajem, pa dodaje:

- Na dan godišnjice stravične tragedije koja se dogodila u Beogradu, Kosta se ponašao potpuno normalno, međutim, posle nekoliko dana se promenio. Ni sa kim ne želi da razgovara, faktički je pao u depresiju..

Da podsetimo, jeziv zločin se dogodio 3. maja u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru, kada je dečak Kosta Kecmanović uleteo naoružan u zgradu u 8.40 sati. Sa vrata škole je upucao radnika obezbeđenja Dragana Vlahovića, koji je ubrzo podlegao povredama. Dečak se onda ustremio na tri učenice koje je ubio.

Krvavi pir Kosta je nastavio u kabinetu istorije gde je čas imalo njegovo odeljenje VII/2. Ranio je nastavnicu istorije Tatjanu Stevanović, a onda je otvorio vatru na drugove. Ubio je u prvi mah petoro učenika, a šestoro ranio.

Na nesreću, još jedna učenica OŠ "Vladislav Ribnikar" je nakon 12 dana borbe podlegla povredama, čime je broj žrtava povećan na deset. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (13)

Loading
Milorad

13.05.2024 12:28

Narcisi ne padaju u depresiju. Osobe bez saosecanja, savesti, kajanja nisu nikad depresivne. Manipulatori su. Glumataju. Tako i ovaj balavac. Menja krvnik strategiju u nadi da ce nesto da upali.

Odgovori 115 18
Brale

13.05.2024 19:32

@Milorad - Kako se blize neki datumi u godini on je ubedjen da ga pustaju. Prvo je verovao da ce na klinici samo prespavati i odmoriti se nakon zla koje je pocinio. Kad je video da ga ne pustaju verovao je da ga pustaju da ide more, posle je poludeo kad ga nisu pustili da redovno ide u skolu, pa razocarenje za novu godinu bez skupih poklona i skijanja. Sad je verovao da ce ga pustiti jer je eto prosla godina i to je to, sve zaboravljeno… sledece razocarenje ga ocekuju kad mu saopste da je njegovo skolovanje zavrseno.

Odgovori 83 12
Sale

13.05.2024 23:16

@Brale - Brale, a gde je mali uopšte?

Odgovori 21 14
B.V.

13.05.2024 13:38

On tako "pametan", na tatu. Internet ga je "naučio" svemu. I vidi sada ovo i dalje je iza brave. Kada balavca skorojevićka porodica vaspita da je čudo neviđeno, a on se još "doškoluje" na internetu i pomisli da je, tako pametan sa samo 13 godina, sve nadmudrio i isterao svoje: krvavu osvetu prema nedužnoj deci, nekakvu ličnu sumanutu "osvetu" svojoj ledenoj majci, ostvario nekakvu suludu ideju o svetskoj slavi i slavodobitno uživanje u slobodi posle svega zbog svojih godina. Ali, prešao se u računu tatin "genije". Internet postade lažni i brzinski univerzitet za umišljenu balavurdiju. Do ružnog, tragičnog kraja.

Odgovori 129 10