OVAKO JE KOSTA KECMANOVIĆ PUCAO: Prst na obaraču i hladnokrvan pogled pravo u mete! (FOTO)

Autor:

Hronika

03.05.2024

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na čauri metka koji je pronađen kod kabineta za istoriju u OŠ ''Vladislav Ribnikar'', pronađen je DNK njegove majke Miljane.

OVAKO JE KOSTA KECMANOVIĆ PUCAO: Prst na obaraču i hladnokrvan pogled pravo u mete! (FOTO)

Foto: Privatna arhiva

Kosta Kecmanović pre tačno godinu dana izvršio je stravičan masakr u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar", kada je sa oružjem ušao u ustanovu i ubio devetoro đaka i čuvara.

Ubrzo nakon što je dečak-ubica osvanuo u svim medijima širom zemlje, kao i sveta, otkriveno je da je Kosta više puta sa svojim ocem išao u streljanu. Osim toga, osvanula je i fotografija na kojoj se vidi kako dečak-ubica drži oružje i gleda u metu.

Iako su u početku predsednik Streljačkog kluba i instruktor tvrdili da dečak-ubica nikada nije bio u streljani, istragom je utvrđeno drugačije. To dokazuje i fotografija koja se pojavila, a na njoj je trinaestogodišnji Kosta kako pozira u streljani sa vazdušnom puškom marke “diana”, model “460 magnum” kalibra 4,5 mm, sa montiranim optičkim nišanom.

Kako se u optužnici navodi, upravo je u ovoj streljani Vladimir Kecmanović obučavao sina da puca.

Republika

Foto: privatna arhiva

Kosta Kecmanović u streljani

Protiv Vladimira Kecmanovića i Miljane Kecmanović, oca i majke dečaka-ubice Koste Kecmanovića podignute su optužnice. 

Na čauri metka koji je pronađen kod kabineta za istoriju u OŠ ''Vladislav Ribnikar'', pronađen je DNK njegove majke Miljane.

Sa druge strane, njegov otac Vladimir se sumnjiči da je u periodu godinu dana pre tragedije svog sina (13) obučavao da rukuje vazdušnim i vatrenim oružjem, kao i pripadajućom municijom, te da gađa u mete u obliku koncentričnih krugova i silueta ljudi, da puni okvir, ali i kako da stoji i diše prilikom korišćenja vatrenog oružja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Svetlana

05.05.2024 11:15

Dosta o psihopati monstrumu i treba zakonom zabraniti da se objavljuju njegove slike,narocito ova kad je imao sedam godina,a pucao je kao tinejdzer od nepunih sesnaest.