''PREREZAĆU TI GRKLJAN!'' Mrtav pijan pred detetom pretio vozaču autobusa - OVO TI JE POSLEDNJA VOŽNJA!

Autor:

Hronika

17.05.2024

21:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Određen pritvor M.N. koji je pretio vozaču autobusa na liniji 81 L.

''PREREZAĆU TI GRKLJAN!'' Mrtav pijan pred detetom pretio vozaču autobusa - OVO TI JE POSLEDNJA VOŽNJA!

Foto: Tanjug/Jadranka Ilić, BEOINFO

Danas je u Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu u prisustvu branioca saslušan M.N. zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivičo delo Ugrožavanje sigurnosti.

Naime, on se sumnjiči da je pre dva dana, 15. maja u Zemunu, u prisustvu svog maloletnog deteta, vozaču autobusa koji saobraća na liniji 81 L, upućivao pretnje govoreći mu da će mu prerezati vrat i da mu je to poslednja vožnja.

Brzom reakcijom ovlašćenih službenih lica PS Zemun osumnjičeni je lišen slobode, te je utvrđeno da je krivično delo izvršio u alkoholisanom stanju, a Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je nakon saslušanja, Trećem osnovnom sudu u Beogradu podnelo predlog za određivanje pritvora prema osumnjičenom.

Podsetimo, pre samo nekoliko dana se u autobusu koji saobraća na liniji 309 dogodila veoma neprijatna i uznemirujuća situacija, kada je muškarac nasred autobusa, tokom vožnje, bez bilo kakvih skrupula urinirao u balon koji je nosio u ruci. 

Nemareći i zanemarujući prisustvo drgih putnika, a posebno devojčice od oko 15 godina, koja je stajala tik pored njega, muškarac od oko 60 godina je  bez stida izvadio svoj polni organ i izvršio nuždu.

Kako je jedna žena objavila na Instagram stranici "Serbia live", na kojem je prikazana i blurovana slika muškarca koji je ovo uradio, vozač je istog momenta zaustavio autobus.

- Danas u 309. na Smederevskom putu, čovek najnormalnije urinira u balonu koji drži, najgore od svega je što je pored njega bila devojčica od nepunih 15 godina. Vozač je stao i opomenuo ga, nije imao nikakvu reakciju, već je zamolio da siđe na sledećoj stanici. Obratiti paznju na čoveka, zbog dece - napisala je žena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading