VELIKI UDAR NA GOBERA PRED DUEL SA DENVEROM: Košarkaš Minesota kažnjen od stranre NBA lige!

Autor:

Sport

14.05.2024

19:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Defanzivac Vukova pretrpeo sankciju.

VELIKI UDAR NA GOBERA PRED DUEL SA DENVEROM: Košarkaš Minesota kažnjen od stranre NBA lige!

Foto: www.profimedia.rs

Francuski centar Rudi Gober, koji trenutno igra za Minesotu, dobio je kaznu od 75.000 dolara zbog gestikulacije ka sudijama na četvrtoj utakmici serije protiv Denvera. Ova odluka je stigla uoči pete utakmice koja se igra u Koloradu, a Gober je već ranije kažnjen sa 100.000 dolara zbog sličnog poteza tokom sezone.

- Centar Minesote Rudi Gober kažnjen je sa 75.000 dolara zbog nepristojne i neprofesionalne gestikulacije koja dovodi u pitanje integritet lige i arbitara. Prilikom donošenja odluke uzeta je u obzir i njegova istorija neprofesionalnog ponašanja prema arbitrima - navodi se u saopštenju.

Serija između Denvera i Minesote trenutno je izjednačena 2:2, a peti meč će se odigrati u Koloradu u noći između utorka i srede, tačnije u 4.30 po našem vremenu. Ovaj meč će sigurno biti izuzetno uzbudljiv, s obzirom na rezultat serije i tenzije koje su se stvorile između ekipa.

Kamere su zabeležile gestikulaciju Rudi Gobera ka sudijama prilikom nezadovoljstva odlukom da mu sviraju faul protiv Nikole Jokića. Odmah nakon toga stigla je odluka NBA lige o kazni od 75.000 dolara, uzimajući u obzir i njegovu raniju istoriju neprofesionalnog ponašanja prema arbitrima.

Podsećamo da je Rudi Gober nedavno dobio nagradu za najboljeg defanzivca NBA lige, ali i da je propustio drugi meč serije sa Denverom zbog rođenja deteta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading