JOKIĆ NE DA SRBIJI DA SPAVA: Denver večeras protiv Minesote za preokret u seriji!

Autor:

Sport

14.05.2024

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tim iz Kolorada pred velikim podvigom.

JOKIĆ NE DA SRBIJI DA SPAVA: Denver večeras protiv Minesote za preokret u seriji!

Foto: www.profimedia.rs

Košarkaši Denver Nagetsa i Minesota noćas od 4.30 u Bol Areni odmeravaju snage u petoj utakmici polufinala Zapadne Konferencije NBA lige. Trenutno je 2:2 u seriji, a ovaj duel biće veoma zanimljiv. Vukovi su poveli u seriji 2:0, da bi izabranici Majka Melouna predvođeni Nikolom Jokićem došli do egala i sada imaju priliku da dođu do vođstva i da budu veoma blizu pobede.

Takođe, Jokić igra sa dosta motivacije, a to mu je donela treća MVP nagrada što je za srpskog centra fantastičan podvig. Nagetsi u prve utakmice nisu mogli da pronađu način za probijanje odbrane Minesota koja je delovala strahovito. Međutim, u zadnja dva meča tim iz Kolorada je očigledno pronašao recept kako da nađe put do koša Vukova na lakši način i dođu do izjednačenja u seriji.

Ni najbolji defanzivac NBA lige, Rudi Gober nije bio od velike pomoći za Minesota. Francuz je protiv Jokića izgubio skoro sve duele i nije mogao da parira trostrukom osvajaču MVP nagrade. U prva dva meča dosta se istakao Entoni Edvards koga nazivaju novim Džordanom, ali u trećem i četvrtom meču sa ukupno 63 postignuta poena nije uspeo da pomogne svom timu da dođe trijumfa.

Sve u svemu, očekuje nas veoma zanimljiv duel i svi će verovatno sa velikim nestrpljienjem iščekivati 4.30. Sigurno će nam oba tima prirediti veliki spektakl i veoma kvalitetnu košarku u kojoj ćemo uživati. Atraktivni potezi su obavezni, tako da ćemo ponovo videti neki vanserijski koš ili asistenciju. Denver je pred velikim podvigom, a to je preokret protiv veoma nezogdne Minesote.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading