NIJE IM POMOGAO NI SJAJNI DONČIĆ: Tripl-dabl nedovoljan za trijumf - sledi drama u duelu Dalasa i LA Klipersa!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

29.04.2024

09:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velika borba tek predstoji.

NIJE IM POMOGAO NI SJAJNI DONČIĆ: Tripl-dabl nedovoljan za trijumf - sledi drama u duelu Dalasa i LA Klipersa!

Foto: Tanjug/AP

Očigledno je da će ljubitelji košarke prisustvovati pravoj drami u seriji Zapadne konferencije NBA lige u kojem prolaz u polufinalnu rundu traže ekipe Dalasa i LA Klipersa.

Uzbudljiva četvrta utakmica plej-ofa NBA lige između Los Anđeles Klipersa i Dalas Maveriksa završena je rezultatom 116:111, čime je rezultat izjednačen na 2:2.

Slovenački košarkaš Luka Dončić je pružio još jednu sjajnu partiju, zabeleživši tripl-dabl učinak, postigavši 29 poena, deset skokova i isto toliko asistencija, a pored njega nezadrživ je bio i Kajri Irving koji je koš ekipe iz Los Anđelesa "zatrpao" postigavši neverovatnih 40 poena.

Ipak, sve navedeno nije bilo dovoljno da se zabeleži trijumf, s obzirom da su se u redovima ekipe iz Los Anđelesa istakli Džejms Harden i Pol Džord koji su postigli po 33 poena, a pratio ih je i Ivica Zubac ostvarivši 13 poena.

 

 

Kao što je već istaknuto, rezultat u seriji je sada izjednačen, a naredni meč na programu je u noći između srede 1. i četvrtka 2. maja u 4 časa ujutru po srpskom vremenu.

Pobednik ove serije u polufinalu Zapadne konferencije NBA lige sastaće se sa pobednikom duela u kojem se sastaju Oklahoma u Nju Orlans, a u navedenoj seriji, nakon tri odigrana meča, Oklahoma ima ogromnu prednost od 3:0, a četvrti meč je na programu naredne noći sa početkom od 2.30 časova.

Tokom prethodne noći u NBA ligi postignuti su sledeći rezultati:

Majami - Boston 84:104

LA Lejksers - Denver 119:108

Filadelfija : Njujork 92:97

Dalas : LA Klipers 111:116

Indijana : Milvoki 126:113

Finiks : Minesota 116:122

Treba podsetiti da je za sada jedino ekipa Minesote obezbedila plasman u polufinalnu rundu svoje konferencije savladavši Finiks ukupnim rezultatom 4:0 u seriji i sada "vukovi" mirno očekuju pobednika duela između Denvera i LA Lejkersa u kojem ekipa našeg Nikole Jokića ima prednost od 3:1 u seriji.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading