TRAGEDIJA: Legendarni sportista umro NAKON PADA u kući!

Autor:

Sport

15.05.2024

17:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neočekivana nesreća.

TRAGEDIJA: Legendarni sportista umro NAKON PADA u kući!

Foto: Photo by Lisa from Pexels

Tragična smrt legendarnog snuker igrača Dini Okejna u 61. godini života šokirala je svet snukera. Okejn, poznat po nadimku "najveći Novozelanđanin koji je uhvatio štap", preminuo je nakon nesreće u svojoj kući na ostrvu Vaiheke na Novom Zelandu kada ja pao. U utorak je preminuo u bolnici u Oklandu, ostavljajući iza sebe veliko nasleđe u svetu snukera.

Okejn je započeo svoju profesionalnu karijeru 1984. godine, osvojivši titulu šampiona Novog Zelanda sa samo 17 godina. Nakon ovog uspeha, preselio se u Veliku Britaniju kako bi ostvario svoj san o uspehu u svetu snukera. Ubrzo je postao prepoznatljivo ime u snuker svetu, a vrhunac karijere predstavljaju osvajanja tri Svetska masters prvenstva 2004, 2005. i 2008. godine.

Okejn je ostavio neizbrisiv trag u svetu snukera, postavši uzor mnogim mladim igračima tog sporta. Njegova posvećenost, veština i entuzijazam inspirisali su generacije snuker igrača širom sveta. Osim toga, njegova popularnost u Novom Zelandu je bila izuzetna, gde je bio poznat kao sportska ikona.

Okejnova smrt je potresla ljubitelje snukera širom sveta, a njegova ličnost i doprinos ovom sportu će zauvek ostati upamćeni. Mnogi ljubitelji snukera se sećaju njegovih nezaboravnih nastupa i sportske elegancije za stolom, ostavljajući dubok trag u istoriji tog sporta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading