MILAN MILOŠEVIĆ NAJAVIO HAOS: Maja i Stanislav će saznati da ceo Balkan bruji o DIVLJAČKOM AKCIJI na podu toaleta

Autor:

Zadruga

15.05.2024

23:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon snimka koji je Pink pustio publika navija da ljubavni par dobije pitanje o intimnom dešavanju u toaletu!

MILAN MILOŠEVIĆ NAJAVIO HAOS: Maja i Stanislav će saznati da ceo Balkan bruji o DIVLJAČKOM AKCIJI na podu toaleta

Foto: ST/Dragan Kadić, tv pink printscreen

Voditelj "Elite" Milan Milošević oglasio se putem svog storija na društvenoj mreži Instagram i večeras najavio njegov ulazak u Belu kuću. Poznato je da je sreda noć rezervisana za pitanja koje postavlja publika putem društvenoj mreža, a produkcija bira najzanimljivija i postavlja ih takmičarima. 

Republika

Foto: instagram.com

Milan Milošević najavio emisiju "Pitanja gledalaca"

Stanari Bele kuće jako strahuju od ove emisije jer je to jedina prilika kad mogu da čuju sud naroda, ali i da im polažu računa zbog nekih poteza na koje su se odlučili. Večeras će verovatno još mnogo toga izaći na videlo, a kao i svake srede očekuje se da bude burno, što publika i voli da vidi. 

Mnoge zanima da li će večeras doći pitanje za Maju Marinković i Stanislava Krofaka, povodom vrele akcije koju su imali na podu toaleta. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Vrela akcija Maje Marinković i Stanislava Krofaka

Podsećanja radi, voditeljak Dušica Jakovljević vratila se na Pink i u ponedeljak je imala prvu emisiji u kojoj joj se ujednom trenutku pridružio i Milan. 

- Da te vidim... Pa, još si mlađa, još mlađe izgledaš - prokomentarisao je Milan Milošević, a onda su se izgrlili i započeli emisiju.

- Ja sam pratila sve što se dešavalo dok sam bila kratko u komi... Bila sam na Maldivima, na Tajlandu i onda sam malo spavala, probudila se usnula lepotica - rekla je Dušica.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Milan Milošević i Dušica Jakovljević

- Ništa me ne pitaj, da mogu da progovorim, na zadnjicu bih... Ništa mi se to ne dopada. Ne dopada mi se što učesnici nemaju ove godine ni približnu percepciju kao što imaju gledaoci - rekao je Milan.

- Ove godine su se potpuno izgubili - rekla je Dušica.

- Uvek je podeljeno mišljenje gledalaca, nikada nije neko 100 odsto za nekoga, ali ljudi glasove daju prednost pobedniku. Oni pričaju unutra u plasmanima, može da se promeni sve odlukom gledalaca - rekao je Milan Milošević.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Marija

16.05.2024 05:00

Maja je Moderna “Starleta “ to je njen Profesionalni Posao da zadovoljava Muškarce I sebe to je Djevojka bez Srama Bez imalo Obzira njoj je sve to Normalno I očekuje da je svi tapšu po ramenu Iako nam se gadi .

đuro

16.05.2024 06:18

Pa nebi ništa od pitanja koga zanima čovjek od riječi i Maje moralne gromade koja se u ovoj sezoni promijenila jer sada to radi u KLOZEU prije u krevetu e to je promijena što jest jest