STANISLAV OPET IZNEVERIO ĆERKU: Maloletna Vanesa mora da gleda kako joj Maja na PODU TOALETA oralno zadovoljava oca!

Autor:

Zadruga

15.05.2024

22:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snimak vrele akcija napravio opštu pometnju na društvenim mrežama!

STANISLAV OPET IZNEVERIO ĆERKU: Maloletna Vanesa mora da gleda kako joj Maja na PODU TOALETA oralno zadovoljava oca!

Foto: TV Pink/printscreen

Maja Marinković i Stanislav Krofak

Maja Marinković i Stanislav Krofak obećali su da neće imati vrele akcije zbog pisma koje je poslala njegova ćerka, ali su tu rel pogazili. Njih dvoje su sinoć nakon žutkr imali brutalnu akciju u toaletu hotela, a produkcija je objavila snimke sa sigurnosnih kamera i pokazala da je par uhvaćen u laži. 

Očigledno nisu mogli da obuzdaju strasti, a nakon ovog snimka je i jasno zbog čega su danas u radio-emisiji "Amnezija" rekli kako je sve u najboljem redu i da više nemaju probleme, zbog kojih su poslednjh nekoliko dana žestoko ratovali. 

Snimak vreme akcije Maje i Stanislava postala je glavna tema za komentarisanje na društvenim mrežama, a publika uglavnom deli mišljenje da je Krofak ovim potezom žestoko obrukao ćerku kojoj je obećao da više neće imati  žestoka akcije sa Majom, sve dok traje rijaliti. 

- Tata od reči, nego najbolje mala da pošalje čestitku Maji za rođendan da se ne pate po ćenifi - napisao je komentar jedne stranice na društvenoj mreži Instagram. 

Republika

Foto: instagram.com

Rijaliti publika komentariše vrelu akciju Maje i Stanislava

Da situacija bude još gora ćerka MMA borca je danas putem njegovog profila na društvenoj mreži Instagram podelila dva storija na kojoj je njen otac sa Marinkovićevom, zbog čega su fanovi pomislili da je Vanesa promenila mišljenje i da je odlučila da podrži njihovu vezu, međutim, nakon snimka koji je Pink danas pustio ko zna kako će se odvijati situacija. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading