ŠOK POTEZ ĆERKE STANISLAVA KROFAKA: Nakon skandala u Eliti promenila ploču, stiže SPECIJALNO PISMO za Maju Marinković?

Autor:

Zadruga

15.05.2024

18:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon haosa koji je nastao niko nije očekivao da će ovo uraditi!

ŠOK POTEZ ĆERKE STANISLAVA KROFAKA: Nakon skandala u Eliti promenila ploču, stiže SPECIJALNO PISMO za Maju Marinković?

Foto: TV Pink/printscreen/društvene mreže

Stanislav Krofak i Maja Marinković imali su ozbiljne turbulencije u ljubavnoj vezi poslednjih nekoliko dana, otkako je njegova ćerka poslala pismo u kojem mu je žestoko zamerila vrele akcije, kao i izbor partnerke, dok je njegovu bivšu devojku Mionu Jovanović nahvalila i zaštitila. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Stanislav Krofak i Maja Marinković

Kako su Krofak i Maja danas bili gosti u radio-emisiji "Amnezija", gde su govorili o svom odnosu i jasno stavili do znanja svima da su probleme prevazišli i pronašli način da ponovo uplove u mirnu luku, izgleda da je i njegova ćerka promenila ploču, što je jasno svima stavila do znanja putem profila na društvenoj mreži Instagram, koji vodi svom ocu. 

Ona je javno podelila fotografiju na kojoj su Maja i Stanislav iz današnje emisije, a kako je Marinkovićeva tad apelovala na oca da problemi koji su imali sa Stanislavom ne utiču na njegovo mišljenje o MMA borcu i da ih podrži za njen rođendan, mnogi se pitaju da li će i njegova ćerka Vanesa javno poslati pismo tatinoj devojci i čestitati joj rođendan, koji će za tačno sedam dana proslaviti u "Eliti". 

Republika

Foto: instagram.com

Stanislavova ćerka podelila njegovu sliku sa Majom

Podsetimo, Vanesa je ocu skrenula pažnju na ponašanje i se*sualne odnose sa Majom, nakon čega je on odlučio da se potpuno povuče i ukine vrele akcije, što je Maji veoma zasmetalo. Od tog momenta njihova veza ide u pogrešnom pravcu, a sukobi su sve češći, što je evidentno.

- Oni su tek mesec dana zajedno u tom zatvorenom prostoru, a ne ide u dobrom pravcu. Boža me je preduhitrio, hteo sam za njegov rođendan da pošaljem Maji poruku na torti, ali dobro... Biće prilike. Hteo sam da joj dam smernice, u kom pravcu da ide, da joj kažem:"Kraljice, glavu gore, tebi treba kralj pored tebe! Kraljica si i zdravo, tako se i ponašaj tamo! Ko može da utiče na tebe?! Znaš ko si tamo, tata-mata, nemoj da te iko baca u bedak". Za sedam-osam dana joj je rođendan, pa će da dobije opširno pismo - najavio je Marinković za Pink.rs

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading