JAVNI APEL ĆERKE STANISLAVA KROFAKA: Oglasila se nakon zabrane da koristi njegov Instagram profil!

Autor:

Zadruga

12.05.2024

23:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako li bi na ovo reagovao Pantera?

JAVNI APEL ĆERKE STANISLAVA KROFAKA: Oglasila se nakon zabrane da koristi njegov Instagram profil!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Stanislav Krofak

Stanislav Krofak pre nekoliko dana jasno je stavio do znanja svojoj ćerki Vanesi da predstane da koristi njegov profil na društvenoj mreži Instagram, zbog problema koji su nastali nakon što mu je za Uskrs poslala čestitku sa brojnim kritikama, pogotovo na račun njegova veze i vrelih akcija sa Majom Marinković

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Stanislav Krofak i Maja Marinković

Međutim, izgleda da njegova mezimica nije ozbiljno shvatila reči svog oca, pa svakog dana objavljuje slike na njegov profil na društvenoj mreži, a danas je odlučila i da publiku pozove da glasa za Krfakovog cimera, Božu Džonsa. Ona je objavila brojeve za glanje i apelovala da se što više poruka pošalhje za njega, kako ne bi bio izbačen iz takmičenja večeras. 

Republika

Foto: instagram.com

Stanislavova ćerka pozvala da se glasa za Božu Džonsa

Inače, Stanislav je u nedavnoj emsiji rekao kako niko ne može da utiče na to sa kim će biti u vezi. 

- Ja sam rekao šta sam imao, meni niko ne može da određuje sa kim ću biti... Ali ja sam napravio dve greške, išao sam na večeru sa ćerkom i ona me je pitala da li može ona da mi vodi Instagram kad uđem. Posle sam joj dao reč, ali ona je u sredini, tu je njena porodica, sluša sve to... To je samo moja greška, Maja ništa tu nije uradila.  Mene niko ne može da natera da radim ovo ili ono, ja imam svoj izbor i to nikoga ne treba da se tiče. Napravio sam grešku kada sam rekao ćerki da vodi moj instagram, tek sad to shvatam jer nisam znao šta će se dogoditi unutra - objasnio je Stanislav.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading