STANISLAV KROFAK NEKAD I SAD: MMA borac ne liči na sebe, da li je on to radio ESTETSKE KOREKCIJE? (FOTO)

Autor:

Zadruga

09.05.2024

17:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šok fotografija se pojavila na društvenim mrežama!

STANISLAV KROFAK NEKAD I SAD: MMA borac ne liči na sebe, da li je on to radio ESTETSKE KOREKCIJE? (FOTO)

Foto: youtube.com/AmiG Show

Stanislav Krofak, poznatiji kao Pantera, privukao je pažnju javnosti svojim ulaskom u rijaliti šou "Elita". On je bio  jedna od glavnim tema i pre njegovog ulaska, jer ga je devojks Miona Jovanović prevarila sa 20 godina starijim reperom, Nenadom Aleksićem 
Ša
. Iako Pantera sad tvrdi da ga Miona ne zanima i da uživa u vezi sa Majom Marinković, publika i dalje sumnja u njegovu iskrenost.

Republika

Foto: pink.rs

Stanislav Krofak, Maja Marinković, Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša

Jedan detalj na društvenim mrežama privukao je veliku pažnju,  a sad se radi o njegovom fizičkom izgledu. 
Iako negira da je imao bilo kakve estetske zahvate, fotografije iz 2017. godine jasno pokazuju da je Krofak prošao kroz značajne fizičke transformacije. Njegovi zubi, vilica i jagodice su neprepoznatljivi u odnosu na njegov prethodni izgled.

Republika

Foto: instagram.com

Stanislav Krofak nekad i sad

Poslednjih dana Maja i Stanuslav imaju žestoke svađe zbog čestitke koju je dobio od ćerke, kojoj je poručio da prestaner da koristi njegov Instagram, ali se to nije desilo. Iako je želja Stanislava bila da se Vanesa totalno zaustavi sa komentarisanjem dešavanja u Eliti, kao i njegovog izbora, Maje Marinković, Vanesa je nastavila da objavljuje fotografije iz rijalitija, što su joj mnogi zamerili.

Kako su komentarisali pojedini korisnici društvenih mreža, Vanesa svesno ide protiv oca i njegove odluke, a neki su čak zaključili i da ona svesno igra rijaliti, kako bi dodatno podgrejala dešavanja u istom.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Maja Marinković i Stanislav Krofak

- Neprijatno je, ali to je njegova porodica, taman posla. Ja verujem da ljudi su zaštićeni nekim stvarima. Verovatno je njima to čudno, ali ja nikada nisam spomenula, osim kada sam dobila pitanja, kada se oglasila gospođa za neke stvari za prošlost, onda je Milan rekao tada da se ona oglasila, da on voli takve devojke. Mene interesuje on i kakvo mišljenje ima on o meni, ja prethodne izbore ne komentarišem - obratila se Maja.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading