OVO ĆE JE SKUPO KOŠTATI! Zola OCINKARIO Miljanu kod voditelja Elite - prekršila GLAVNO PRAVILO Velikog šefa!

Autor:

Zadruga

20.05.2024

10:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana bi mogla da snosi ozbiljne posledice!

OVO ĆE JE SKUPO KOŠTATI! Zola OCINKARIO Miljanu kod voditelja Elite - prekršila GLAVNO PRAVILO Velikog šefa!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Zola

Nakon Miljane Kulić, Lazar Čolić Zola je otvorio dušu voditelju Darku Tanasijeviću u Šiša baru sinoć. On se nedavno vratio u "Elitu", a Kulićeva ponovo pokušava da ga osvoji, dok je on odbija. Zola je otkrio i da je Miljana pokušala da napravi tajni dogovor sa njim tako što mu je poruku napisala na ceduljici, što je strogo zabranjeno u rijalitiju.

- Kako si nakon povratka u Belu kuću? Zbog čega praviuš distancu sa Miljanom? -pitao je Darko.

- Pod utiskom sam i dalje, još uvek nisam sa svima ni popričao. Ona je promenljivog raspoloženja sa mnom, ode do Darijana, pa kod Bebice i onda opet kod mene, prvog jutra kad sam legao ona me je pitala da se zagrlimo, ja sam rekao da je degutantno, ona ode kod Darijana i zagrli ga. Danas smo se sprdali i zezali, bilo mi je kul, ali opet večeras je imala neke stvari koje su je zanimale iz prošlosti, tako da neka ide sve spontano ovako - rekao je Zola.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Zola opleo po Miljani

- Kakve su njene emocije, šta misliš? - pitao je Darko.

- Ako ona ima toliku emociju prema meni, kako možeš da se ponašaš da ideš kod drugog muškarca? Zbog čega bi imala potrebu da me pravi ljubomornim, ako sam legao pored nje? Ja pokušavam njoj neke stvari da objasnim, ali nemam ni veru ni nadu da radim to - rekao je Zola.

- Kakva su njena očekivanja? - pitao je voditelj.

- Ona prvo kaže jedno, pa drugo. Ona je mene pitala na papiru neko pitanje, ali ne mogu da pričam o tome. Ona bi želela da dobije konkretan odgovor i ja sam rekao ne, jer je napisala broj dana da se to sve realizuje - otkrio je Zola.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Zola otkrio Darku da mu je Miljana pisala tajne poruke

- Čija te je reakcija negativno iznenadila otkad si se vratio? - pitao je voditelj.

- Iskreno, ne provodim vreme sa drugim ljudima, tako da me niko nije iznenadio. Opet me je iznenadilo da mi (Milena Kačavenda) kaže da ne očekuje da poslujem sa nekim. Ne volim te priče kao ona je iz Beograda, a ja iz Dervente. Čemu to ponižavanje a imali smo ekstra odnos? -rekao je Zola.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading