I ON JE DOČEKAO SVOJIH PET MINUTA DA LIKUJE NAD KAČAVENDINOM PROPAŠĆU: Pohvalio cimere koji je PLJUJU, pa RASKRINKAO POLTRONE! "Ljubila se u usta s njim, a sad priča sve najgore!"

Autor:

Zadruga

19.05.2024

16:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši takmičar opleo po ukućanima koji pred kamerama govore jedno, a svima iza leđa drugo.

I ON JE DOČEKAO SVOJIH PET MINUTA DA LIKUJE NAD KAČAVENDINOM PROPAŠĆU: Pohvalio cimere koji je PLJUJU, pa RASKRINKAO POLTRONE! "Ljubila se u usta s njim, a sad priča sve najgore!"

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Rijaliti učesnik Danijel Dujković Munjez, koji je u toku prošle nedelje diskvalifikovan iz "Elite", ni po napuštanju Bele kuće ne prestaje da komentariše bivše cimere. Naime, dok je boravio u "Eliti" imao je česte sukobe sa takmičarima, a sada je još više opleo po njima.

Munjez je prvo rešio da otkrije pravo mišljenje o pojednim takmičarima tokom sinoćnjih "Nominacija", pa je, između ostalog, kačio storije u kojima proziva sve one koji podržavaju Milenu Kačavendu sa kojom je u prethodnom periodu bio u sukobu.

Na prvom stroju on je pohvalio Anđela Rankovića, Anitu Stanojlović i Nenada Aleksića Ša sa kojima je bio u sjanom odnosu, da bi nakon toga potkačio pojedince nazivajući ih poltronima i du*euvlakačima.

- Razočaranje! Kaže ona je bila kriva i snosi krivicu, a najgore je pljuvala kod mene... Ccc.. - napisao je Munjez i okačio sliku Lejdi Di, dok je hvalila Milenu Kačavendu, a zatim prozvao i Nikolu Lakića:

- Komplet pu*ači ku*ca, mislim na poltrone i du*euvlakač!

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Munjez spolja komentariše bivše cimere

Inače, Milenu Kačavendu potkačilo je dosta cimera, koji su o njoj govorili sve najgore dok su je nominovali. Među njima se posebno istakla Jelena Marinković, koja je iznela šokantne detalje o "kumi internacionale" tvrdeći da je opsednuta Markom Janjuševićem Janjušem u kog je navodno zaljubljena. Takođe je tvrdila da se Kačavenda ljubila sa Munjezom, koji sada spolja likuje što su se svi urotili protiv nje, kao što je ona likovala zbog njegove diskvalifikacije.

Likovala je kad je Munja bio diskvalifikovan. Ljubila se u usta s njim, a sad priča sve najgore - rekla je Jelena.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading