ASMIN NAPADNUT ZBOG JANJUŠA: Posle ovog mu ni hodža kog pominje ne pomaže! Sve je zakuvala Aneli (FOTO)

Autor:

Zadruga

19.05.2024

08:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Alibaba se našao na meti zbog uvreda koje je javno uputio bivšem košarkašu.

ASMIN NAPADNUT ZBOG JANJUŠA: Posle ovog mu ni hodža kog pominje ne pomaže! Sve je zakuvala Aneli (FOTO)

Foto: Tv Pink

Nakon što je Asmin Durdžić javno ponizio Marka Janjuševića Janjuša i poručio mu da se zapali benzinom zbog toga što je verio njegovu bivšu Aneli Ahmić, a ona doziva njega da se pojavi u Beloj kući, našao se na meti fanova rijaliti para. 

Naime, ubzro se oglasila Anelina fan stranica koja je u svojoj Instagram priči žestoko odgovorila Asminu na sva poniženja koja je uputio Janjušu i Ahmićevoj.

- E moj Janjuše, moja devojka da moli bivšeg da dođe da ga vidi ja bih uzeo naftu i zapalio bih se od sramote. Još si je i verio, konju. Volim te kod Karamujića, buraz, izdrži - poručio je Asmin putem svog profila na društvenoj mreži Instagram, a usledio mu je brutalan odgovor fanova rijalitija koji podržavaju Aneli i Janjuša: 

Republika

Foto: printskrin instagram

Asmin Durdžić na meti Anelinih i Janjuševih fanova

- Paćeniku, tvoja devojka išla na noge tvojoj bivšoj! Sada ti je Janjuš buraz kada je raskinuo sa Aneli?! A pre neki dan kad su se pomirili fino si ga počastio i poklonom i uvredama! Paćeniku jedan sad si bivši?! Zar ne reče da nisi bio sa njom u vezi?! Ćuti lažove poklopi se ušima, bezmudi kad ne smeš u oči njoj da kažeš sve što pričaš. Fino ti devojka rekla da te poslala za Austriju jer 24 sata pratiš bivšu. Fino Stanija reče da slažeš dok trepneš. P.S. ovaj je ozbiljan fanatik od Aneli, po svemu sudeći ni tebi ni Karamujić ne pomaže.

Očito da Anelin ljubavni odnos sa Janjušem nije uspeo ni nakon pomirenja, pa Durdžić iz tog razloga koristi svaku priliku kako bi ih oboje ponizio. Međutim, dok ne budu u prilici da se sami brane od njegovih napada, armija fanova je tu da brutalno uzvrati Asminu napolju.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
bg

19.05.2024 10:57

Ovaj je retko glup lik kome je Stanija licno dala na znacaju zato ne treba da prica kako je ona zrtva jer satro nije znala za Aneli i dete jer onog trenutka kada je saznala trebalo je da zavrsi sa njim a ne i jare i pare i da se pravi nevinasce i da ga drzi na uzdi zbog poklona. A lik je teski mezbil ovo se retko radja, glup a vazan pun sebe, pravi mahalac dziber gastos. Ako je u ljubavi sa Stanijom sto se stalno kaci na Aneli a posebno na Janjusa, sta on ima sa njim, covek ispljuva sve redom ne mogu ljudi da se otarase manijaka sve on moze da laprda samo da ode da vidi dete ne pada mu na pamet, ober sljam od coveka, Stanija pala na najnize grane sa ovim nepismenim prostakom i lazovom.

eror

19.05.2024 11:34

a sta je Aneli zakuvala? sta je ikada uradila osim sto je rekla da je muz ostavio nju i dete zbog Stanije? sve posle je samo odgovarala na Asminove lazi o njoj i njenoj sestri a svi se bave njenom prosloscu kao da to opravdava Asmina i Staniju ona njima nine uradila nista oni njoj jesu isto vazi i za ostale nikome nista nije uradila a napadaju je od prvog dana, losi ljudi, izvrcu kako njima odgovara. A ovaj lik je ljakse neopevani coban zeljan popularnosti cuj maznuo Staniju koju niko nece, stalno je naskakala na muskarce po rialitiima kao njena sticenica Majakita.

Tako je

20.05.2024 02:11

@eror - je Sve je istina od reci do reci sto pise