EVO GDE SU BORA I MILICA ZAVRŠILI NAKON SVADBE: Sreća je trajalo KRATKO, voditeljka već KUKA! Šok scena (VIDEO)

Autor:

Zabava

19.05.2024

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša zadrugarka nezadovoljna medenim mesecom!

EVO GDE SU BORA I MILICA ZAVRŠILI NAKON SVADBE: Sreća je trajalo KRATKO, voditeljka već KUKA! Šok scena (VIDEO)

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Nakon velike svadbe koja je nedavno održana, bivši rijaliti učesnici "Zadruge" i voditeljski par, Milica Kemez i Bora Santana, odlučili su da provedu medeni mesec na prelepom planinskom predelu Tare. Milica je svojim pratiocima na društvenim mrežama pokazala delić atmosfere s odmora i izrazila svoje oduševljenje boravkom na sprskoj planini.

- Evo nas na medenom mesecu, uživamo ovde. Hvala mom mužu što me je doveo na Taru na medeni mesec. Gledajte kako je ovde lepo... Gde ste vi bili na medenom mesecu, pišite mi - podelila je Milica sa svojim pratiocima.

Međutim, u jednom od snimaka, Bora je na šaljiv način demantovao Milicu tvrdeći da ovo nije njihov medeni mesec, na šta mu je ona energično uzvratila suprotno. Ova simpatična zabuna dodatno je začinila njihov odmor i pokazala opuštenu i šaljivu stranu njihovog odnosa.

- Ali, ovo nije medeni mesec - odgovorio je Santana.

- Jeste - dodala je ona.

- Nije - rekao je kroz smeh Bora.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Bora Santana i Milica Kemez se venčali

Podsetimo, par je nedavno imao građansko venčanje i organizovali su veliku svadbu koja je privukla pažnju javnosti. Bora je izrazio svoje oduševljenje što su se venčali u crkvi gde je on kršten, ističući važnost blagoslova od crkve. S druge strane, Milica e istakla da su ona i Bora odlučili da sami organizuju slavlje, te da će se osloniti na svoju snalažljivost i veštine kako bi uštedeli. Njena odluka da sama šije venčanicu i Borino odelo, kao i da se sama pobrine za frizuru i šminku, dodatno je naglasila njihovu samostalnost i želju da sve bude personalizovano i posebno.

Želela sam da izgleda to kao jedna bajka, tako je izgledalo, svi to kažu, tako su nas doživeli svi. Bez crkvenog to nije to, tako da smo i pred Bogom rekli da, ja sam jako srećna zbog toga. Mnogi su zaplakali, naročito nakon što smo ušli uz dve prelepe numere, ali to su bile suze radosnice. Zaplakala sam kada sam videla tetku i sestru, ali sam ih zaustavila na vreme - prisetila se Milica gala svadbe koju su nedavno priredili.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading