MAJA ĆE DISKVALIFIKOVATI STANISLAVA: Njegov prijatelj se HITNO oglasio, porodica Krofak NEĆE DA ČUJE ZA NJU!

Autor:

Zadruga

19.05.2024

18:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prijatelj MMA borca otkrio kako gleda na njegov boravak u rijalitiju "Elita"!

MAJA ĆE DISKVALIFIKOVATI STANISLAVA: Njegov prijatelj se HITNO oglasio, porodica Krofak NEĆE DA ČUJE ZA NJU!

Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

Ulazak Stanislava Krofaka u "Elitu" bio je jedan od najzapaženijih događaja tokom ove rijaliti sezone. On je postao deo pomenutnog programa kako bi, kako on kaže, dobio izvinjenje od repera Nenada Aleksića Ša, koji ga je žestoko vređeao, pored toga šti mu je preoteo devojku, Mioni Jovanović

Republika

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Stanislav Krofak i Miona Jovanović

Krofak je sad u vezi sa Majom Marinković koja je jako turbuletna i imaju česte svađe, a njegov prijatelj odlučio je da da svoj sud o svemu što se dešava u "Eliti". 

- Mislim da mu je žao zbog fizičkog kontakta sa Majom, ali bi Ša mogao da nastrada. Ukoliko Nenad nastavi da pravi ljubomorne scene Mioni i priča okolo svašta o Stanislavu, on će ga zgaziti. I tako je sa tom namerom ušao u rijaliti kada je čuo da ga ogovara - kaže prijatelj Krofaka i nastavlja:

Republika

Foto: pink.rs

Stanislav Krofak, Maja Marinković, Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša

- Svi mislimo da Maja nije za njega, ali videćemo. Ipak, ona ume da ga izbaci iz takta da ne zna šta radi i ne bi nas iznenadilo da bude izbačen zbog nje, ali verujem da neće preći granicu kao što već jeste kada je fizički napad na nju u pitanju. On za nju ne misli da je loša osoba, verujem da je gleda pomalo površno i da ga nervira što stalno nešto priča, ali za Ša misli da je loša osoba, i samo ga čeka.

- Niko nije mogao da ga zaustavi u trenutku kada je video šta Miona radi, ali mnogo više šta Nenad priča o njemu a ne poznaje ga. To ga je isteralo iz takta, i svaki naš pokušaj da mu kažemo da ne može tamo isterivati pravdu bio je bezuspešan. Bolje se snašao nego što smo očekivali Sada već vidim da puca i nadam se da će iskontrolisati. Mislim da bi čak mogao i da pobedi - kroz osmeh kaže njegov drugar za Blic koji nije želeo da mu se pominje ime:

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, instagram, pink/printscreen

Stanislav Krofak, Maja Marinković, Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša

- Ma, i ovako će znati da sam ja pričao. Njegovi najbliži ga podržavaju, ali nisu srećni što je sa Majom u vezi.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading