MAJA OTKRILA DA STANISLAV VONJA NA ZNOJ: Kamera zabeležila detalje razgovora koji tera na POVRAĆANJE!

Autor:

Zadruga

16.05.2024

19:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marinkovićeva iznela gadan detalj o svom dečku!

MAJA OTKRILA DA STANISLAV VONJA NA ZNOJ: Kamera zabeležila detalje razgovora koji tera na POVRAĆANJE!

Foto: instagram.com/printscreen

Maja i Stanislav

Maja Marinković i Stanislav Krofak obećali su da neće imati vrele akcije zbog pisma koje je poslala njegova ćerka, ali su tu reč pogazili. Njih dvoje su nakon žurke imali brutalnu akciju u toaletu hotela, a produkcija je objavila snimke sa kamera i pokazala da je par uhvaćen u laži, ali su oni nastavili da poriču i sinoć tokom emisije, što je dodatno šokiralo brojne gledaoce najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Stanislav Krofak i Maja Marinković

Njih dvoje su tokom dana nastavili da se ponašaju kao da se ništa nije desilo, a jedan detalj tokom njihovog razgovora privukao je veliku pažnju, zbog čega je publika rijalitija pomislila da im odnosi i dalje nisu tako sjajni, iako govore cimerima da su rešili sve nesuglasice. 

- Smrde ti noge - rekao je Stanislav. 

- Ne smrde - dodala je Maja. 

- Šalim se - dodao je Korfak.

- Nisam ja ti da vonjam - poručila je Marinkovićeva. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Stanislav Krofak i Maja Marinković

Inače, Maja i Stanislav ni ne sanjaju da ovi snimci vrele akcije postoje, pa gledaoci rijalitija smatraju da bi Veliki šef trebalo da im pusti upravo ovaj klip, kako bi i ukućani bili svesni da Stanislav ne drži svoju reč, koju je dao ćerki Vanesi, iako sve vreme govori da istu nikada ne bi pogazio.

- Dela govore više od hiljadu reči, stav je stav, a govoriti jedno raditi drugo je foliranje. Ovakve osobe mene ili moje bližnje u usta da uzimaju smešno... Ponosna sam, jer su mislili da mi je mama govorila šta da pišem, jer to govori samo jedno, a to je da sam pametna i zrela šta očito ljudima bez mozga nije jasno. Nije me sramota, ja sam Vanesa, nisam Stanislav, ja stojim ponosno i gledam sebe i predstavljam sebe svojim delima ne njegovim. Njega treba biti sramota, ne mene - naglasila je Vanesa, kako prenosi Pink.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading