TAKI SPREMIO IZNENAĐENJE ZA STANISLAVA: U Elitu stiže specijalan POKLON, Maja ni ne sluti šta joj je otac ZAKUVAO!

Autor:

Zadruga

03.05.2024

23:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marinković podržao novog zeta!

TAKI SPREMIO IZNENAĐENJE ZA STANISLAVA: U Elitu stiže specijalan POKLON, Maja ni ne sluti šta joj je otac ZAKUVAO!

Foto: Republika, printscreen/TV Pink

Taki Marinković, otac Maje Marinković, dao je svoje mišljenje o ultimatumu koji je Stanislav Krofak postavio njegovoj ćerki, kad joj je zabranio da spominje njegove odlaske u svinger klubove. Poznavajući svoju mezimicu, Taki je siguran da od postavljanja uslova Maji nema ništa, ali bi voleo da njegova ćerka ipoštuje obećanje koje je dala Krofaku.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Taki Marinković podržao vezu Maje i Stanislava

On je takođe njihovu vezu podržao od prvog dana, a takođe je najavio da povodom Uskrsa šalje poklone i za novog zeta.

- Kod Maje ultimatumi ne prolaze, na to može da zaboravi. Nije u redu da mu spominje takve stvari, ako je već zamolio. Vidim da su srećni i zaljubljeni, dobijaju sutra poklone od mene - istakao je Taki.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja i njen otac Taki Marinković

Jedan od nedavnih događaja koji je privukao pažnju javnosti jeste razmena kupaćih kostima između Maje Marinković i Slađe Lazić Poršelina, iako je Maja bila jasno iznela da to ove godine neće raditi. Taki Marinković se osvrnuo na ovu situaciju i izneo svoje mišljenje. On nije zadovoljan što je Maja spustila loptu sa Slađom, nakon burnih svađa, a i u ovom oglašavanju je žestoko ponizio nekadašnju drugaricu njegove ćerke. 

- Ne treba ni sa kim da menja ove godine garderobu, ne znam zašto je to prekršila. Ipak je Slađa u potpunosti Majin fan, nek menja ona garderobu sa Aneli. Maja ih je sve pogasila kao sijalice - poručio je za Pink.rs Taki.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Maja i njen otac Taki Marinković

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading