VODITELJKA PINKA OTKRILA NAJVEĆU ŽIVOTNU GREŠKU: Dušica Jakovljević u suzama, ne može da dođe sebi, ne pomaže - NI "KAJEM SE" NI "IZVINI"

Autor:

Zadruga

17.05.2024

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gostovala kod koleginice na ružičastoj televiziji, pa otvorila dušu.

VODITELJKA PINKA OTKRILA NAJVEĆU ŽIVOTNU GREŠKU: Dušica Jakovljević u suzama, ne može da dođe sebi, ne pomaže - NI "KAJEM SE" NI "IZVINI"

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Voditeljka "Elite" Dušica Jakovljević progovorila je sa suzama u očima o svom povratku na Pink, te otkrila koliko joj žao i koliko se pokajala što je prelazila na drugu televiziju. 

- Kajem se je mala reč i izvini je mala reč, rekla sam to i kad sam došla - poručila je Dušica dok je kod koleginice sa ružičaste televizije Sanje Marinović govorila o svom velikom povratku koji se nedavno dogodio.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dušica Jakovljević kao da nikad nije ni odlazila sa Pinka

Podsećamo, Dušica je nakon 10 godina provedenih na Pinku nakratko otišla s pomenute televizije, ali se na kraju vratila tamo gde joj je i mesto.

Nakon dugo najavljivanog povratka Dušice Jakovljević publika je nedavno imala priliku da je vidi u emisiji ponedeljkom, a od ovacija i gromoglasnog aplauza, koji joj i dalje odzvanja u glavi, voditeljka se još oporavlja, te je za naš portal progovorila o onome što najviše zanimalo naciju, a to je kako su reagovali čelnici ružičaste televizije Željko i Milica Mitrović.

Prve Željkove reči bile su: "Prelomio sam, vraćam te nazad", a Milica mi je rekla posle emisije da je imala utisak da nisam nigde ni išla, da sam sve vreme bila tu, da je sve funkcionisalo kako treba. Valjda smo se uželeli jedni drugih, da radimo zajedno jer mi smo oduvek bili tim, pokazalo se i ranije da smo dobitna kombinacija, svesni smo svi, posebno sada, da je meni tu i mesto - rekla je Jakovljevićeva i napomenula da ni u snu nije mogla da zamisli takve ovacije i aplauz publike koji su je dočekali u studiju.

Voditeljka nam je tada otkrila i da se njenom povratku obradovao kompletan tim ružičaste televizije, od šminkera, frizera, snimatelja do kolega, među kojima najviše - Milan Milošević.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
djole

17.05.2024 22:26

Lesi se vraca kuci (nije jedina), zahvaljujuci dobrodusnom Zeljku, kod druih nebi ni primirisala ponovo Pink