VODITELJA ELITE PROGANJALA PSIHOPATA: Darko Tanasijević se borio se UHODOM, detalji teraju JEZU U KOSTI!

Autor:

Zadruga

17.05.2024

21:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Darko Tanasijević podelio detalje iz svog života za koje javnost nije znala!

VODITELJA ELITE PROGANJALA PSIHOPATA: Darko Tanasijević se borio se UHODOM, detalji teraju JEZU U KOSTI!

Foto: ST/Dragan Kadić, Pixabay.com

Serija "Bejbi Reindir" postala je svetski hit, ali tema koju je otvorila nije samo fikcija. Voditelj Pink televizije, Darko Tanasijević, podelio je svoje zastrašujuće iskustvo uznemiravanja od strane obožavateljke, podstakavši javnu raspravu o ovoj vrlo bitnoj temi.

Republika

Foto: Republika TV

Darko Tanasijević

Tanasijević je otkrio da je osećao strah i nelagodu nakon što je obožavateljka počela da ga proganja na nekoliko zastrašujućih načina. Neprestani pozivi i poruke, čak i u gluvo doba noći, samo su bili početak. Situacija je postala još uznemirujuća kada su mu stizale fotografije sa ulice, iz kafića, pa čak i fotografije njegovog automobila parkiranog na različitim mestima u gradu.

- Kasnije je, na meni nepojmljiv način došla i do broja mog telefona, nakon čega su počeli neprestani pozivi i poruke, čak i u gluvo doba noći. Prvo sam molio da se to više ne dešava, posle i zapretio da ću to prijaviti policiji, ali ni tada to nije stalo. Međutim, trenutak kada sam se stvarno uplašio i video da to baš i nije tako naivno kao što sam prvobitno mislio, jeste kada su počele da mi stižu moje fotografije sa ulice i iz nekih kafića, kao i fotografije mog automobila koji je parkiran u jednom, pa u drugom delu grada - rekao je Darko za Pink, pa dodao:

 

 

- Sama ta spoznaja da ste pod prismotrom neke osobe koju ne poznajete, za koju ne želite da vas prati i uhodi, to dosta frustrira i iritira, vrlo je stresno. Nisam otišao u policiju da to prijavim, ali sam zapretio. Nakon toga je to stalo, barem se ja tako nadam - završio je Darko.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading