DISKVALIFIKOVANI UČESNIK ELITE SE RASPADA, TRAŽI JOŠ JEDNU ŠANSU: Kuka na sav glas i čeka odgovor!

Autor:

Zadruga

17.05.2024

13:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Diskvalifikovani učesnik Elite se oglasio nakon napuštanja rijalitija, pa otkrio da prolazi kroz težak period.

DISKVALIFIKOVANI UČESNIK ELITE SE RASPADA, TRAŽI JOŠ JEDNU ŠANSU: Kuka na sav glas i čeka odgovor!

Foto: Ilustracija

Učesnik Elite Danijel Dujković Munjez odlukom velikog šefa diskvalifikovan je iz popularnog rijaliti programa. Produkcija je donela odluku posle dugog većanja, a fanove rijalitija svakako je zatekla ova vest. 

- Draga Elito, ovim Vas obaveštavamo da je Danijel Dujković Munjez diskvalifikovan i da će po ugovoru snosite kaznu u iznosu od 50.000 evra zbog diskvalifikacije, a Tv Pink će ga tužiti shodno tom ugovoru - glasilo je pismo Velikog šefa.

Nakon što je saznala da je Danijel Dujković Munjez diskvalifikovan, Stefani Grujić ne može da dođe sebi. Ona ne može da oprosti Danijelu što je sada sama u rijalitiju bez njega i što je on u spoljnom svetu, pa su njeni cimeri prosustvovali scenama koje lede krv u žilama, a reč je o njenom plakanju i bacanju po podu, nakon čega je usledio i histerični napad.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Danijel Dujković Munjez

 

- Ne mogu da verujem da sam sada u rijalitiju sama.Strašno je što se sve ovako desilo, nisam mogla ni da sanjam! Ne mogu da dođem sebi, dobiću napad panike, tako se osećam - urlala je Stefani iz petnih žila.

Sada se oglasio i diskvalifikovani Munjez, koji se, kako i sam priznaje, raspada od bola. Podelio je fotografiju sa Stefani, pa joj uputio emotivnu poruku u nadi da će ponovo biti zajedno nakon rijalitija:

- Zvezdo moja, mesecu moj. Izvini što sam te ostavio na ovakav način, čekam te i čekaću te. Da samo možeš da zamisliš koliko mi nedostaješ. Raspadam se. Volim te - napisao je Munjez uz njihovu zajedničku fotografiju.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Danijel Dujković Munjez

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading