PINK RASKRINKAO STANISLAVA: Emitovan snimak koji je pokazao njegovo PRAVO LICE, Maja će mu napraviti PAKAO OD ŽIVOTA!

Autor:

Zadruga

17.05.2024

22:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Karambol u programu uživo!

PINK RASKRINKAO STANISLAVA: Emitovan snimak koji je pokazao njegovo PRAVO LICE, Maja će mu napraviti PAKAO OD ŽIVOTA!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

U današnjoj emisiji "Gledanje snimaka" Maja Marinković je saznala da je njen dečko Stanislav Krofak bivšu devojku Mionu Jovanović nazvao "svojom" u razgovoru sa Lepim Mićom.

- Ovaj ovde ima priču i za popa i za lopova. Kada dobije pitanja o Mioni i Ša, ona kaže: "Ne želim to da komentarišem", Mića se nije uplitao, ti (Majčica) si se na kvarno smejao. Ja kada sam dobijala ovde pitanje za bivšeg dečka, rekla sam da ne želim da komentarišem, pritom je slagao. Laže, kada je došao jutros iz paba, kaže da je pričao za našu situaciju. Ovde ustane i ćuti kao mula, šta je svoje rekao?! O čemu priča ovaj čovek?! Jedva čekam za rođendan da vidim kako se to vidi spolja - rekla je Maja.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Maja Marinković

- Ovo što on izgovara je trebao da kaže kada je došao - rekao je Milan.

- Ja štitim ovde, pričam da sam kao ja pogršeno shvatila, da za oralni se*s, da bi neko ispao bogougodan. Šta je to?! Nameštanje klasično, jako ružno, nefer. Naravno da sam izgorela. On mene ne poznaje, ne pretim, ali hajde da budemo realni. Šta treba, da idem na svoju štetu, zbog koga?! - rekla je Marinkovićeva.

- Miona, kako komentarišeš ovaj razgovor - pitao je Milan.

- Nisam sve shvatila ovde. Sve što sam ja pričala, to je tako, on sada priča o tim stvarima. To da li je meni smetalo ili nije, apsolutno mi jesu smetale. Rekla sam kada je ušao da je vreme pred nama i da će da ga vide - rekla je Miona.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Miona Jovanović

- Izvini Miona, u pravu je tu. U početku su svi bajni i sjajni, a onda kada se uđe u vezu, onda se pokaže svoje pravo lice. Gde su došli ovi ljudi?! Je l' ovo manastir?! Odlično su znali - skočila je Maja.

- Prvenstveno je samoživa osoba, gleda da njemu bude dobro. Ako se neko prilagodi, okej, ako ne, on ima život. Niko nije poseban kod njega, sebi najbitniji - rekla je Miona.

- Ja sam ispričao kakav je moj način života i da ga ni zbog koga neću menjati. Ona je bila kod mene kući, oni su je videli kod mene, nikada pre toga...Ja sam rekao da lepo živim - rekao je Stanislav.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Stanislav Krofak

- Fokus je u tome što je on nazvao nju (Miona) kako je nazvao...Krivo se izrazio - besnela je Maja.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading