ZOLA STIŽE U ELITU: Od večeras kreće PAKAO Miljane Kulić, sprema se prvo suočavanje nakon LOMA u Beču!

Autor:

Zadruga

17.05.2024

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Publika je jedva čekala ovaj susret!

ZOLA STIŽE U ELITU: Od večeras kreće PAKAO Miljane Kulić,  sprema se prvo suočavanje nakon LOMA u Beču!

Foto: TV Pink/printscreen

Veliki šef pripremio je za večeras veliko iznenađnje za gledaoce, kao i učesnike rijalitija ''Elita''. Naime, večeras se pored ''Pitanja novinara'' u najgledanijem rijalitiju na našim prostorima održava i ''Vanredno ubacivanje''.

Zola je stigao u studio i domah rekao da je jako uzbuđen i da se oseća kao da prvi put ulazi u rijaliti, iako je samo do pre par meseci bio deo istog. Njega čeka suočavanje sa bivšom devojkom koje svi jedva čekaju da vide. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Lazar Čolić Zola stigao u studio

Podsetimo, Miljana Kulić doživela je nervni slom sinoć, kada je u kući čula informaciju da se njen bivši izabranik, diskvalifikovani Lazar Čolić Zola, vraća u Elitu, zbog čega su je na društvenoj mreži odmah krenuo haos, pa se pred početak emsije oglasio i Čolić i potvrdio da stiže na Pink.

Zola je nedavno, putem svog Instagram profila, podelio fotografiju iz Beograda, a ispod se pojavila poruka na temu njegovog povratka u rijaliti. Njegovi fanovi željno iščekuju Zolin povratak na velelepno imanje u Šimanovcima, pa su mu poručili da se što pre vrati, jer ga Miljana jedva čeka i svakodnevno spominje:

- Zola, mi koji te volimo, sa nestrpljenjem očekujemo tvoj povratak, ne razmišljaj više, nego ulazi. Milja je već izgubila nadu da ćeš ući, zato ulazi što pre, da ona ne bi izašla! Nema tamo boljih od vas - glasio je komentar ispod ove Zoline fotografije.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading