MAJA OBLATILA PANTERINU ĆERKU I BIVŠU ŽENU: Saznao za UVREDE, pa sve šokirao reakcijom!

Autor:

Zadruga

16.05.2024

20:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marinkovićevoj je sve dopušteno!

MAJA OBLATILA PANTERINU ĆERKU I BIVŠU ŽENU: Saznao za UVREDE, pa sve šokirao reakcijom!

Foto: TV Pink/printscreen

Stanislav Korfak danas je dobio pitanje u emisiji "Pitanja gledalaca" zbog dopuštanja svojoj devojci Maji Marinković da udara na njegovu ćerku Vanesu i bivšu suprugu, zbog čestitke koje je stigla za Vasrks. Maja je pokušala da se opravda da ćerku nij epominjala, a mnoge je začudilo što je Stansilav stao na njenu stranu i potvrdio reči koje je izgovorila, kao i da je njegova bivša prva započela napad na nju. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Maja Marinković i Stanislav Krofak

- Kako se osećaš dok tvoja devojka naziva tvoju ćerku "ona tamo" i "druga strana" - glasilo je pitanje.

- Nisam to tako shvatio, ne želim da je spominje, zamolio sam je - rekao je Stanislav.

- Ja dete nikada nisam spomenula, nikada nisam aludirala na dete. Kada je stigla čestitka, samo sam to komentarisala i na koji način tumačimo, ali što se tiče one strane, to jesam komentarisala, kada mi je rekao da to može da bude zbog starih ratova. Mene su oni ponizili, ja nisam nikoga uvredila. Ja sam njemu sada rekla, iz poštovanja prema njemu ćutim i ne komentarišem onako kako bih komentarisala, ali samo zbog njega - rekla je Maja.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Maja Marinković i Stanislav Krofak

- Ona je prva spomenula u intervjuu, ne mogu ja da utičem na to, ali sam joj rekao da prestane ćerku da pominje - rekao je Stanislav.

- Ja imam kočnicu zbog njega. Moj otac nama piše sve najbolje, a onda stigne njemu čestitka puna dva lista, referat o meni, ništa uvredljivo, a sve ispod pojasa - rekla je Maja.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading