NAKON STANISLAVOVE ĆERKE OGLASIO SE I TAKI: Posle Majine MOLBE iz Elite uputio jasnu PORUKU - sad je sve JASNO! (FOTO)

Autor:

Zadruga

15.05.2024

20:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Taki Marinković javno pokazao šta misli o vezi svoje mezimice sa MMA borcem!

NAKON STANISLAVOVE ĆERKE OGLASIO SE I TAKI: Posle Majine MOLBE iz Elite uputio jasnu PORUKU - sad je sve JASNO! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Republika,

Maja Marinković i Stanislav Krofak danas su bili gosti u radio-emisiji "Amnezija", gde su govorili o svom odnosu, kao i turbulencijama koje su imali prethodnih dana, a za koje kažu da su prevazišli i da su ponovo srećni u ljubavi. 

Ona je odlućila dase javno obrati svom ocu, Takiju Marinkoviću, jer joj se bliži proslava rođendana, kako bi mu skrenula pažnju da ignoriše sukobe koje je imala sa Stanislavom, a onda ga i zamolila da njenu vežu podrši javno i u čestitkama koje će joj psolati, jer je iskreno srećna sa svojim parnerom i uspeli su zajedničkim snagama da prevaziđu haos koji su imali nakon Vaskrsa. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Stanislav Krofak i Maja Marinković

- Ja moram da kažem za Takija. Ja sam sigurna da se njemu nije svidelo što sam ja išla po kući sedam dana tužna i iztgovorila šta sam izgovorila. Volela bih da me podrži jer sam stvarno srećna. Taki je neko ko je nas podržao, ali moj izbor je moj izbor. Može da mi sugeriše na neke greške, ali ja smatram da ništa loše nisam Stanislavu uradila. Ja razumem njega, ja sam njegova jedinica - rekla je Maja.

Nakon Majinog gostovanja oglasio se i Taki, pa je putem njenog profila na društvenoj mreži Instagram, koji on vodi, podelio sliku Stanislava i njegove mezimice, koju je napravila jedna fan stranica i time javno stavnio do znanja da još uvek nije promenio mišljenje o njihovom odnosu, koji je više puta javno podržao. 

Republika

Foto: instagram.com

Taki javno podržao Maju i Stanislava

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading