ANĐELO SE ZAKAČIO SA MILENOM! Evo šta joj je rekao pred svima, ona odmah skočila da se brani! (FOTO)

Autor:

Zadruga

19.05.2024

13:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ako ovde neko treba da ćuti i da se pokrije ušima, onda je to Anđelo Ranković, rekla je Kačavenda!

ANĐELO SE ZAKAČIO SA MILENOM! Evo šta joj je rekao pred svima, ona odmah skočila da se brani! (FOTO)

Foto: printscreen/RTVPink

Učesnici Elite Milena Kačavenda i maneken Anđelo Ranković napravili su karambol tokom svađe za crnim stolom! Naime, Anđelo tvrdi da je Milena puna sebe, zbog čega je ona planula i počela da ga savetuje da je on poslednja osoba u Beloj kući koja treba da se bavi njom i njenim životom zbog toga što je oteo na neki način još uvek zakonitu suprugu Jovane Tomić Matore, Anitu Stanojlović.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Anđelo Ranković

 

Milena je najnadobudnija osoba koja je ovde došla. Puna je sebe, bez pokrića. Misli da je ovde najvažnija. Ovde je predeset puta promenila mišljenje o jednoj osobi. Ovde je mogla da posavetuje mnoge devojke i pomogne im, a ne da im odmogne. Pričala je ovde nejgore stvari mladim devojkama. Moje poštovanje nikada nećeš imati, bez obzira na to koliko godina imaš. Nemam lepo mišljenje o Mileni - rekao je on, a Milena se odmah nadovezala: 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Milena Kačavenda

 

- Ako ovde neko treba da ćuti i da se pokrije ušima, onda je to Anđelo Ranković, Ne mogu da verujem da svedočim tome da dečko koji je nekada dobroj drugarici, a i sad se druže, oteo odnosno smuvao devojku na njene oči. Strašno je šta će čovek sve da vidi. Tako, da mene zaista ne vređa što ovaj manekenčić priča da sam nadobudna. Može samo da bude pohvalna osobina na sve ovo što je on pred milionima gledalaca uradio. Mislim da nas sve tek očekuje nastavak sage, odnosno Matora treba da ga otera tamo gde treba, a ako to ne uradi onda ni ne vidi dobro ko joj ne želi dobro. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading