MILJANA KULIĆ URNISALA KAČAVENDU! Pomenula joj pokojnu majku, prštale uvrede za crnim stolom! Nastao muk u Beloj kući! (FOTO)

Autor:

Zadruga

19.05.2024

12:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sprdala se sa smrću svoje majke, a nije prošlo ni 40 dana, rekla je Kulićka!

MILJANA KULIĆ URNISALA KAČAVENDU! Pomenula joj pokojnu majku, prštale uvrede za crnim stolom! Nastao muk u Beloj kući! (FOTO)

Foto: RTV PINK printscreen

Učesnice Elite Miljana Kulić i Milena Kačavenda zaratile su za crnim stolom u rijalitiju, a haos je nastao kada je Nišlijka cimerki rekla da je ološ.

K*rčavenda ološ od žene. Ženomrzac, uvek se okreće protiv žena. Ništa joj nije sveto, za Veliki petak je izgovarala najmonstruoznije reči. Majka joj nije sveta, pričala je moja majka će doći po tebe. Sprdala se sa smrću svoje majke, a nije prošlo ni 40 dana. Nikad nisam spominjala njenu majku, a ona je aludirala na bolest mojih roditelja. Agresivna, nasilna babetina. Žena u klimaksu, koja je ljubomorna na sve lepo i mlado. Volela bi baba da bude devojka. Nema reči koje mi nije izgovorila. Žena folirant i prevarant. Da nije u rijalitiju, bila bi sa Samirom i Janjušem. Da se ne kontroliše ovde, odavno bi bila diskvalifikovana. Videli smo njene agresivne ispade. Madam Mileva. Smatram da je potajno zaljubljena u Janjuša, pa zato imam animozitet prema Aneli. Pusti g*vno neka smrdi - počela je Miljana pa se osvrnula na Matoru.

Foto: RTV PINK printscreen

Miljana Kulić

 

- Matora je imala u planu da me diskaflikuje za rođendan Velikog šefa. Zloba govori iz nje. Naroguša, malo zlo, kepec. Podla je i zla, osvetoljubiva. Anita je zapečatila sebi život, čim je dozvolila da joj se ovo zlo približi. Smatram da je Anita bila iskrena do momenta dok joj se nije zgadila. Nije prebolela Anitu. Boli je što se Anita promenila i što sad poštuje svog momka. Isfrustrirana i nezadovoljna sobom. Svi se ograđuju od nje, nek se zapita zašto. Najsrećnija bih bila da pošaljem obe, ali poslaću Matoru - kazala je Miljana.

Foto: RTV PINK printscreen

Milena Kačavenda

 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading