JANJUŠ SAZNAO ZA ASMINOVO GOSTOVANJE NA PINKU: Aneli se IZLANULA, pa priznala da mu je slala TAJNE PORUKE!?

Autor:

Zadruga

12.05.2024

20:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Janjuš doživeo totalno pomračenje!

JANJUŠ SAZNAO ZA ASMINOVO GOSTOVANJE NA PINKU: Aneli se IZLANULA, pa priznala da mu je slala TAJNE PORUKE!?

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marko Janjušević Janjuš pozeleneo je od muke kada mu je Aneli Ahmić rekla da je pretpostavila da je njen bivši suprug Asmin Durdžić gostovao u petak u emisiji ,,Pitanja novinara". 

Janjušević je počeo da urla na Aneli, a ona se sve vreme pokušavala izvući iz situacije u trenutku izmišljajući nova opravadnja, koja su bivšeg košarkaša sve više i više nervnirala. 

- Instikt mi je govorio da je tamo! Nisam znala, osećala sam da je tamo - urlala je Aneli, pa nastavila:

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marko Janjušević Janjuš i Aneli Ahmić

 

- Ti si sad našao u kameru, mislila sam da je ona tamo, njegova cura(Stanija), kamera me je pratila, pa sam pomislila, osećala sam nešto - urlala je Ahmićeva. 

- Sve ima veze, moje reakcije, sve ima to veze sa ovim! Sve sam ja rekao! Ne kmeči! Tebi je bitno samo da kmečiš! Samo se vrtimo u krug! Kad hoćeš nešto da objasniš... Slušaj! Idi se moli Bogu da mi ne puste kako trčkaraš tamo, posle svega, žena u 35 godina, idi moli ljude da mi ne puste klipove! Sve ćete leteti u jezero! - poručio je Janjušević. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marko Janjušević Janjuš i Aneli Ahmić

 


- Neću moliti nikoga! Dosta sam molila - urlala je Aneli. 

- Ti trčkaraš i gledaš kako bivši muž priča o tebi! Sigurno ne priča idilu tvog života, dok moji gledaju sve to i pitaju se da li se ovo zaista dešava. Juče si mi govorila da si sigurna u to, sad kao da si pretpostavila! Ako je Sita, ti si trčkarala - odbrusio se Janjušević.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ljiljana

13.05.2024 09:10

Čuj Aneli ima instikt,koji je ne vara?!? Jel oni misle da su gledaoci glupi i da će im neko poverovati u taj instikt? Naravno da dobijaju informacije od produkcije,reportera! To se i sinoć moglo videti po Anelinom interviju kod Darka. Janjuš takođe. Darko se odjavi iz šiša bara, Janjuš ostade sa Darkom i Vesnom. Svi ostali ustaju i izlaze po završenom interviju. Naučili smo na sve njihove fore. Voditelj i elitari. Aneli,Janjuš, su toliko bili uznemireni zbog gostovanja Asmina u emisiji. Gospoda zavrnite slavinu informacija, koje teku, ne cure!!!