NOVAKOV DŽELAT SE NE ŠALI! Tabilo u polufinalu - Nastavlja rimsku bajku!

Autor:

Sport

15.05.2024

18:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pao i Žang u dva seta.

NOVAKOV DŽELAT SE NE ŠALI! Tabilo u polufinalu - Nastavlja rimsku bajku!

Foto: www.profimedia.rs

Čileanski teniser Alehandro Tabilo nastavlja da iznenađuje teniski svet svojim sjajnim nastupima na Mastersu u Rimu. Nakon što je eliminisao najboljeg tenisera svih vremena Novaka Đokovića, ali i Karena Hačanova, Tabilo je sada ostvario još jednu pobedu, plasiravši se u polufinale mastersa.

U četvrtfinalu je Tabilo savladao kineskog igrača Žiženg Žanga rezultatom 6:3, 6:4. Bitka ova dva tenisera trajala je sat i po, a Tabilo je bio siguran na servisu i zasluženo izborio mesto među četiri najbolja igrača u italijanskoj prestonici.

U prvom setu protiv Kineza Žanga, Tabilo je napravio dva brejka, pokazujući svoju sigurnost i odlučnost na terenu. U drugom setu, uspeo je da još jednom oduzme servis protivniku i time obezbedi svoju pobedu i plasman u polufinale.

- Možda je izgledalo da sam miran, trudio sam se da tako bude iako sam u sebi bio veoma nervozan. Na kraju sve je ispalo odlično - rekao je Tabilo nakon meča.

Njegov naredni protivnik biće bolji iz duela Aleksandra Zvereva i Tejlora Frica, a ljubitelji tenisa s nestrpljenjem očekuju ishod tog meča.


Čileanski teniser Alehandro Tabilo definitivno je postao glavna tema razgovora u teniskom svetu, a njegovi izvanredni rezultati na mastersu u Rimu ostavljaju sve u iščekivanju daljeg razvoja događaja na ovom prestižnom takmičenju. Takođe, teniski stručnjaci predviđaju mu bogatu karijeru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading