POGODIO NOVAKA FLAŠOM U GLAVU, PA POBEGAO OD POLICIJE! Novi detalji incidenta u Rimu - Italijani uznemireni!

Autor: M. M.

Sport

11.05.2024

10:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasili se organizatori Mastersa u Rimu.

POGODIO NOVAKA FLAŠOM U GLAVU, PA POBEGAO OD POLICIJE! Novi detalji incidenta u Rimu - Italijani uznemireni!

Foto: Twitter

Najbolji teniser sveta, Novak Đoković juče je posle meča sa Korentinom Mutetom u Rimu pogođen flašicom u glavu što je izazvalo velike reakcije.

Međutim, kasnije se otkrilo da je flaša ispala iz ranca navijača dok je tražio autogram od igrača. Nole se oglasio nakon ovog nemilog incidenta i poručio da je to bio nesrećan slučaj.

- Hvala vam svima na porukama i brizi. Bila je to nesreća, dobro sam i odmaram u hotelu ledeći glavu. Vidimo se u nedjelju - poručio je Nole na društvenoj mreži X.

Ipak, ovaj icident je izazvao veliku buru što je bio povod da se oglasi i portparol Teniskog saveza Italije Alesandro Katapano.

- Đoković je odveden u hotel i izgleda da je dobro. Bio je uznemiren, ali izgleda da je dobro - rekao je Katapano i dodao da nadređeni pokušpavaju da utvrde ko je odgovoran za ovaj incident:

- Veoma smo uznemireni zbog onoga što se dogodilo i pokušavamo da shvatimo ko je to bio i razumemo dinamiku. Policija je došla i tražila informacije, ali osoba koja je to uradila je već otišla. Prolazimo kroz sve uglove videa i kamere da vidimo da li možemo da utvrdimo šta se tačno dogodilo.

Inače, Nole je sa 2:0 u setovima savladao Mutea i izbrio plasman u naredno kolo, a danas će se bez obzira na sve naći na terenu i trenirati za narednog rivala Alehandra Tabiloa, koji je u dva seta savladao Nemca Hanfmana 6:3, 7:6(7:4).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading