PROPUST ORGANIZATORA? Novak pogođen aluminijumskom flašom u glavu?

Autor: Vladimir Vorih

Sport

10.05.2024

23:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako su dozvolili da se ovako nešto dogodi?

PROPUST ORGANIZATORA? Novak pogođen aluminijumskom flašom u glavu?

Foto: Printscreen/Sportigram

Najbolji teniser sveta Novak Đoković doživeo je nezgodu na turniru u Rimu, nakon što ga je pogodila aluminijska flaša nakon meča sa Muteom. Đoković je od siline udarca pao na kolena i zadobio rasekotinu na glavi, iz koje je potekla krv. Iako je brzo ukazana medicinska pomoć, Novak se osećao mučninu i nakon toga je otišao u hotel.

Kako se nezvanično saznaje, Đoković zamera organizatorima propust što su dozvolili navijaču da unese aluminijsku flašu na tribinu. Obično se takve flaše oduzimaju na ulazu čak i zvaničnim licima, a kamoli navijačima. Đoković se oseća zdravstveno dobro, ali je besan zbog ovog propusta. Ostaje da se vidi da li će čelnici Mastersa u Rimu sprovesti istragu i dati odgovor na pitanje kako je takva flaša mogla da se nađe unutar stadiona Foro Italiko.

Foto: Printscreen/X/Martinho

Trenutak kada je Novak pogođen

 

Novak Đoković se oseća zdravstveno dobro, ali je besan zbog nezgode koja se dogodila na turniru. Povreda na glavi je bila neprijatna, ali je brzo zbrinuta od strane medicinskog osoblja. Kako su organizatori saopštili, Novaku je ukazana pomoć u ambulanti, a zatim je otišao u hotel. Ostaje da se vidi kako će se situacija dalje razvijati i da li će biti preduzete dodatne mere predostrožnosti na narednim mečevima.

Ova nezgoda izazvala je veliku pažnju javnosti i postavlja pitanje o bezbednosti na sportskim događajima. Mnogi su izrazili zabrinutost zbog propusta koji je omogućio ovakav incident, dok su drugi izrazili podršku Novaku Đokoviću i nadaju se brzom oporavku.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading