PODMUKLO: Skandalozni tekst italijanskog novinara o Novaku Đokoviću! Nećete verovati šta je napisao!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

14.05.2024

06:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Definitivno je jasno da postoje pojedinci koji "očima ne mogu da ga gledaju"...

PODMUKLO: Skandalozni tekst italijanskog novinara o Novaku Đokoviću! Nećete verovati šta je napisao!

Foto: x.com

Na veliko iznenađenje svih ljubitelja tenisa, najbolji teniser planete Novak Đoković okončao je svoje takmičenje na Mastersu u Rimu već u trećem kolu gde je nakon samo dva odigrana seta poražen od Čileanca Alehandra Tabilja rezultatom 2:0 (6:2, 6:3).

Međutim, čini se da se strasti u italijanskoj prestonici i dalje ne smiruju nakon svega što je Novak Đoković doživeo i preživeo u "večnom gradu", a podmukao udarac je usledio od strane italijanskog novinara Ubalde Skanagete.

U ponedeljak popodne, teniski svet je uzdrman novim skandalom nakon objavljivanja kontroverznog teksta italijanskog novinara Ubalda Skanagate, u kome je direktno napao najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića. Skanagate je iskoristio priliku da iznese svoje mišljenje o Đokovićevom ponašanju, ali i da istakne Janika Sinera.

Ubaldo Skanagate je izneo tvrdnju da je "Đokovićevo ponašanje neobjašnjivo", dodajući da će "Janik Siner zapravo biti broj jedan na Rolan Garosu". Ova izjava izazvala je veliku pažnju javnosti, budući da je Novak Đoković višestruki šampion na Rolan Garosu i jedan od najuspešnijih tenisera u istoriji.

Foto: Tanjug/AP

Italijanski novinar veliča svog zemljaka

 

U svom tekstu, Skanagate se dotakao poraza Rafaela Nadala od Huberta Hurkača, kao i poraza Novaka Đokovića od Alehandra Tabila. Ove analize su izazvale polemike među ljubiteljima tenisa, s obzirom da su obojica tenisera poznati po svojoj izuzetnoj sposobnosti da se izbore sa teškim situacijama na terenu.

Kao šlag na tortu, Skanagate je završio svoj tekst udarom na Novaka Đokovića, čak opravdavajući zviždanje navijača. Ova kontroverzna izjava privukla je pažnju javnosti i izazvala žestoke reakcije ljubitelja tenisa širom sveta.

Novi tekst Ubalda Skanagate izazvao je burne reakcije u teniskoj zajednici i postao predmet rasprave među ljubiteljima ovog sporta širom sveta. Sačekajmo i vidimo kako će se ova situacija dalje razvijati

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading