SKANDAL U RIMU! Navijač uleteo na teren - HITNO REAGOVALO OBEZBEĐENJE! (VIDEO)

Autor:

Sport

13.05.2024

14:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi veliki incident.

SKANDAL U RIMU! Navijač uleteo na teren - HITNO REAGOVALO OBEZBEĐENJE! (VIDEO)

Foto: prinskrin

Skandal! Meč između Sorane Kirstee i Medison Kiz na mastersu u Rimu prekinut je zbog upada navijača na teren za vreme drugog seta. Naime, jedan navijač je neometno ušao na teren pri rezultatu 6:2, 3:1 za Amerikanku, što je izazvalo šok i nevericu među prisutnima i gledaocima kraj malih ekrana.

Huligan je čak uspeo da priđe mreži, izvede svoj performans, a pre nego što je obezbeđenje reagovalo. Ubrzo su potrčali ka njemu, savladali ga, i izveli van terena, dok su teniserke poslate u svlačionicu radi njihove sigurnosti. Još uvek nije poznat identitet osobe koja je izazvala ovaj incident, ali se očekuje da će biti propisno kažnjen zbog svog postupka.

 

 

Ovaj incident je šokirao teniske fanove i prisutne na turniru, ističući potrebu za pojačanom bezbednošću i zaštitom integriteta takmičenja. Podsetimo, nedavno je zabeležen još jedan nemio događaj u Rimu u kojem je loše prošao Novak Đoković. Najbolji teniser u istoriji, naime, pogođen je flašom u glavu, što se takođe stavlja na dušu organizatorima ovog prestižnog masters turnira u prestonici Italije. 

Nakon prekida, meč u kompleksu "Foro Italiko" nije odmah nastavljen, ali pošto su igračice ponovo zaigrale Medison Kiz je demonstrirala svoju izuzetnu koncentraciju i veštinu, pobedivši Soranu Kirstee rezultatom 6:2, 6:1 i osiguravši plasman u četvrtfinale turnira u Rimu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading