NOLE DANAS PONOVO NA TERENU! Evo kada počinje meč protiv Čileanca u Rimu

Autor: M. M.

Sport

12.05.2024

08:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đoković igra meč trećeg kola.

NOLE DANAS PONOVO NA TERENU! Evo kada počinje meč protiv Čileanca u Rimu

Foto: Profimedia

Novak Đoković, najbolji srpski i svetski teniser, plasirao se u treće kolo ATP Mastersa u Rimu nakon što je u dva seta rutinski i lako savladao Korentana Mutea. Prethodno, Nole je bio slobodan u uvodnom meču prestižnog turnira u "večnom gradu".

Već danas ga očekuje meč treće runde, a igraće protiv Alehandra Tabila. Sada je poznat i termin. Naime, Novakov meč sa Čileancem ne bi trebalo da počne pre 14 časova na Centralnom terenu kompleksa Foro Italiko.

Podsetimo, prethodnih dana svetska javnost bruji o incidentu na Novakovom meču. Naime, najbolji na svetu je nakon pobede nad Muteo pričao tribini s navijačima i potpisiao autograme, da bi iznenada na glavu pala aluminijumska flaša. Srbinu nije bilo nimalo prijatno i pao je na pod, ali, srećom, dan kasnije stigao je na trening i nastavlja misiju u Rimu.

Novak Đoković neće biti jedini predstavnik Srbije u italijanskoj prestonici danas, s obzirom na to da će Miomir Kecmanović na "Pjetranđeliju" od 11.00 svoj meč protiv Tijaga Monteira.

Imaće Srbija svog predstavnika i u ponedeljak, jer će svoj meč tada igrati Hamad Međedović protiv Danila Medvedeva, a termin će biti naknadno određen. Mladi Pazarac već je načinio dva velika iznenađenja i najbolji rezultat karijere, pošto je u prva kola turnira savladao Popirina i Davidovič Fokinu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading