IZVINJAVAM SE, FLAŠA MI JE ISKLIZNULA! Oglasio se fudbaler koji je POGODIO NOLETA U GLAVU!

Autor: M. M.

Sport

11.05.2024

14:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mario Feri kaže da je bilo slučajno.

IZVINJAVAM SE, FLAŠA MI JE ISKLIZNULA! Oglasio se fudbaler koji je POGODIO NOLETA U GLAVU!

Foto: Printskrin

Mario Feri il Falko (37), čovek čija je flaša u Rimu pala na glavu Novaku Đokoviću, oglasio se na Instagramu i izvinio se zbog incidenta koji je izazvao.

On tvrdi da je u pitanju bio nesrećni slučaj i demantuje da je to učinio namerno.

Podsetimo, nakon meča Novaka Đokovića i Korentana Mutea, Srbin je prišao tribini kako bi podelio autograme navijačima, a tom prilikom pala mu je alumunijumska boca na glavu i povredila ga.

- Želeo sam da se izvinim za ono što se desilo na turniru u Rimu nakon što je Đoković završio svoj meč. Flašica vode mi je iskliznula i pala na Đokovićevu glavu. Mnogi misle da smo to uradili namerno, ali mi je flaša samo iskliznula - poručuje Italijan.

Inače, Mario je bivši fudbaler italijanskih niželigaša i otkriva da je nakon incidenta bio na meti uvreda.

- Nažalost ovakve stvari se dešavaju. Nadam se da nije povređen. Izvinio sam mu se takođe. Želeo sam da kažem onima koji vređaju da nisam to uradio namerno, već slučajno -  dodaje on.

 

 

Iako se u prvi mah činilo da je povreda ozbilnije prirode, budući da je Novak završio na zemlji i u bolovima, on se brzo oglasio i smirio navijače.

- Hvala vam na porukama zabrinutosti. Ovo je bila nesreća i ja sam dobro, odmaram se u hotelu sa paketom leda. Vidimo se u nedelju - poručio je najbolji teniser sveta Novak Đoković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Mirko

14.05.2024 20:01

Ja ovom opste ne verjem mislim da je to uradio sa nekim ciljem da je placen za to jer vec u proslosti radio neke stvari opet iz nekih interesa. To sto on kaze slucajno i sto se kao izvinjava je samo maska po meni on snosi odgovornost za to. I sama ta cinjenica da on nema osecaj odgovornosti za za ucinjeno i da niko nije reagovao, Jednostavno ceo dogadjaj je samo zataskan i zaboravnjen.