PRESLATKA DEVOJČICA PORED TARE ĐOKOVIĆ JE ĆERKA NOVAKOVOG STRICA: On se bavi tenisom, a mnogi ga znaju i zbog OVOGA (FOTO GALERIJA)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Preslatke devojčice u istim haljinama prošle godine su podržavale Đokovića na tribinama, a jedna od njih je ćerka Gorana Đokovića.

PRESLATKA DEVOJČICA PORED TARE ĐOKOVIĆ JE ĆERKA NOVAKOVOG STRICA: On se bavi tenisom, a mnogi ga znaju i zbog OVOGA (FOTO GALERIJA)

Foto: Eurosport Printscreen

Prošle godine, Novak Đoković je ispisao istoriju kada je u finalu Roland Garosa pobedio Kaspera Rudda. Ipak, i pored njegovog neverovatnog uspeha niko nije mogao, a da ne primeti preslatke devojčice na tribanama koje su bile sa Jelenom Đoković, Novakovom suprugom.

Iako je već poznato da je jedna od njih Tara, Novakova i Jelenina ćerka, mnoge je interesovalo ko je druga, takođe preslatka devojčica koja joj pravi društvo.

Takođe, mnogima je bilo simpatično što su devojčice isto obučene. U pitanju je ćerka Gorana Đokovića, Novakovog strica i brata Srđana Đokovića.

Ko je Goran Đoković?

Novakov stric Goran se ne eksponira tako često u medijima. Ipak, on mu je velika podrška i veoma važna osoba u životu koja je uvek tu kada zatreba. Najčešće ga prati na mečevima te se i tu može videti koliko su oni velika porodica koja se međusobno podržava u svakoj prilici. Odnosno, kada su veliki turniri u pitanju, Goran je uvek tu. Goran Đoković je biznismen, potpredsednik Teniskog saveza Srbije kao i član Upravnog odbora tog saveza. Nije prikazivao porodicu do sada u medijima, a 2017. godine dobio je blizance u inostranstvu.

- Nemam komentar. Stvarno ne želim da pričam o tome - bilo je sve što je Novakov stric rekao za medije nakon što se saznalo da postaje otac.

Ako je suditi prema fotografijama, Jelena Đoković uživa u društvu devojčica, te je na tribinama bila nasmejana u njihovom društvu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading