ZBOG CIGARA I ALKOHOLA SAM POVRAĆALA PO TRI DANA! Jelena Đoković iskreno o iskustvima sa POROCIMA!

Autor:

Sport

17.04.2024

17:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Ne koristim kofein ni u kakvoj formi"

ZBOG CIGARA I ALKOHOLA SAM POVRAĆALA PO TRI DANA! Jelena Đoković iskreno o iskustvima sa POROCIMA!

Foto: Tanjug/TANJA VALIČ

Jelena i Novak

Supruga najboljeg tenisera sveta Novaka ĐokovićaJelena, veoma vodi računa o tome kako se hrani, što je opšte poznato.

Poznato je takođe da i Novak veoma vodi računa šta unosi u sebe, a to i ne čudi budući da je izuzetno fizički aktivan, uvek u punoj formi i treningu. Jelena i Novak godinama ne jedu meso, a njihovi obroci moraju da budu izbalansirani i zdravi.

Supruga najboljeg ikada je objasnila gde je nastala ideja o promeni načina ishrane i kako su kofein i cigarete uticale na to.

Ne koristim kofein ni u kakvoj formi. Čak ni u zelenom čaju. Možda kafa ne predstavlja porok za većinu ljudi, ali meni je porok sve što bi moglo da kod mene izazove zavisnost koje ne bih mogla da se oslobodim. Nikad mi se nije dopadala pomisao da izgubim kontrolu nad svojim telom, navela je Jelena, pa dodala:

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Novak i Jelena Đoković

- Ako ne koristim kofein, kako bih se opustila, održala fokus i ostala budna, šta je alternativa? Malo sam istraživala i dobila mnogo dobrih ideja i predloga. Pronašla sam svrhu u promeni načina razmišljanja o hrani, vežbanju, zdravlju generalno. Sve je dobilo više smisla kada sam uložila više vremena kako bih to bolje razumela.

Potom je rekla da je čak i smršala četiri kilograma nakon što je konzumirala alkohol.

Nije mi se dopala. Zapravo, povraćala sam cele noći posle toga. Probala sam i cigaretu, pa povraćala celu noć. Probala sam i alkohol, povraćala tri dana i oslabila četiri kilograma za to vreme. Probala sam bar nekoliko puta, rekla je Jelena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading