SAOPŠTENJE KK CRVENA ZVEZDA: Obaveštenje za javnost o "SLUČAJU BOLTAUZER"! (FOTO)

Autor:

Sport

30.04.2024

13:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dokumenti su isplivali na videlo.

SAOPŠTENJE KK CRVENA ZVEZDA: Obaveštenje za javnost o "SLUČAJU BOLTAUZER"! (FOTO)

Foto: Foto : KK Crevna zvezda

Slučaj krađe parferma na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla" od strane slovenačkog sudije Mateja Boltauzera, izazvao je veliku buru ne samo u okviru regionalne, već i kompletne evropske košarke, a svakodnevno na svetlosta dana isplivavaju novi podaci.

Povodm navedenog, javnosti se saopštenjem obratio i Košarkaški klub Crvena zveza:

- KK Crvena zvezda obaveštava javnost da je u utorak 30.04.2024. godine dobio zvaničnu potvrdu o “slučaju Boltauzer”. U prilogu se nalaze zvaničan zahtev  KK Crvena zvezda Trećem Osnovnom Javnom Tužilaštvu

Foto: KK Crvena zvezda

Zahtev za ostvarivanje prava na pristup informacijama od javnog značaja

 

kao i odgovor tužilaštva po navedenom zahtevu.

Da podsetimo, tokom današnjeg boravka na televiziji Pink, prvi čovek KK Crvena zvezda Nebojša Čović je o navedenom slučaju rekao:

- Mi smo tek ovih dana dobili informaciju preko medija da je Boltauzer krao na aerodromu. Samo su Srpski telegraf i portal Republika.rs pokazali neverovatnu hrabrost da pišu o tome. Pročitali smo da je sudio utakmicu između Partizana i Monaka. To u međuvremenu nije bilo ni u jednim našim medijima - počeo je Čović pohvalom našeg portala i Srpskog telegrafa, pa nastavio:

- Tada je očigledno neko napravio ozbijan pritisak na ljude iz policije da ga puste i on je pušten. Recimo, kada odete u Hrvatsku i napravite prekršaj vode vas kod sudije za prekršaj i nema izlaska iz zemlje. A on je pušten iz zemlje. Neko je izvršio pritisak na policiju. Boltauzer je 16. aprila sudio ple-in utakmicu između Makabija i Baskonije u Beogradu i tek 17. aprila je došao i platio kaznu, odnosno oportunitet. Platio je 30.000 dinara na ime oportuniteta, 320 dinara taksu, 25.905 dinara koliko košta parfem i još 279 dinara. Tek posle toga, 22. aprila, je policija poslala tužilaštvu krivičnu prijavu. Kada je sve bilo završeno. Ko je naredio da se krivična prijava pusti tek sada? Ne možete da trgujete propisima.

Međutim, Čović se posle ovih činjenica vratio na muk u vezi sa ovim skandalom, a koji smo mi prekinuli.

- Da smo mi to uradili tamo bilo bi svašta, a ovde to nema nigde u medijima. Ali je zato bilo danima o Jelisaveti i Milošu Teodosiću, o razvodu, torbi koju ona nosi. To sve pred Zvezdine važne utakmice i Teov rođendan. A Boltauzera nema nigde - istakao je Nebojša Čović

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading